SC AUTOMATIZARI TRADING SRL

Piatra Neamt, Neamt

str.Petru Rares nr.41,bl.C2,parter

Contacte - SC AUTOMATIZARI TRADING SRL

Telefon fix: 0333409321

Telefon mobil: 0744753230

Fax: 0333409321

Contact: Cosmin Marian

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC AUTOMATIZARI TRADING SRL

SC AUTOMATIZARI TRADING SRL isi desfasoara activitatea in domeniul automatizarilor din anul 2006 oferind servicii la cel mai inalt nivel calitativ. In perioada de activitate am deprins o vasta experienta, care alaturi de produsele de calitate comercializate constituie garantia certa a unui partener de incredere.

Pentru achizitoanarea unui produs, trebuie sa dati un simplu telefon, iar o echipa se va deplasa la adresa dumneavoastra, pentru a realiza masuratorile necesare pentru produsul pe care l-ati ales. De asemenea, echipele noastre va pot ajuta sa alegeti din cataloagele cu mostre cele mai potrivite produse, materialele dorite si, in acelasi timp va poate oferi sfaturi cu privire la produsele noastre. Consultanta, masuratorile si montajul va sunt oferite gratuit.

In momentul in care produsele au fost realizate, echipa noastra de service se va deplasa la dumneavoastra pentru a executa montajul.

Firma noastra ofera garantie si postgarantia produselor comercializate.


Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate