YOU S.S. SRL

Iasi

aleea mihail sadoveanu nr 19

Firme

Contacte - YOU S.S. SRL

Telefon fix: 0232453100

Telefon mobil: 0747051352

Fax: 0232453100

Contact: Ing. Dragos Filip

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei YOU S.S. SRL

Stimati vizitatori!
In numele intregului colectiv al Companiei S.C. You SS S.R.L, avem deosebita placere de a va saluta si de va prezenta cele mai importante domenii de activitate ale companiei noastre.
S.C. You SS S.R.L activeaza pe piata din Romania si Republica Moldova din anul 2008. In acesta perioada de activitate Compania a dat dovada de o dezvoltare dinamica si continua in urma planurilor ambitioase. În acest context va invitam sa descoperiti activitatile companiei si speram ca informatia prezentata va va convinge sa deveniti parteneri oficiali si/sau clientii companiei noastre.
În cei 7 ani de existenta prestam cu succes servicii complete din urmatoarele domenii:

Securitatea si Sanatatea in Munca si Situatii de Urgenta
Constructii
Proiectare
Dirigentie
Design ambiental
Obiecte unicate

Pe parcursul anilor compania noastra a devenit adepta a urmatoarelor principii care au ajuns sa fie si devizul dupa care functioneaza compania noastra:
- Toti clienti sunt foarte importanti – apreciem orice persoana care apeleaza la noi. Ne straduim sa oferim serviciile la cel mai inalt nivel de calitate. Oferim clientului nostru cele mai bune si eficiente solutii. Satisfactia clientului este scopul nostru.
- Profesionalismul in serviciile oferite – profesionalism si promtitudine, sunt principiile de baza pe care functioneaza compania noastra.
- Responsabilitate pentru serviciile oferite – suntem responsabili pentru serviciile oferite si garantam calitatea, durabilitatea, seriozitatea si respectarea termenelor pentru proiectele elaborate de noi.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate