GENAROM SRL

Rm. Valcea, Valcea

str. BARAJULUI, nr. 52

Contacte - GENAROM SRL

Telefon fix: 0250747272

Telefon mobil: 0250747878

Fax: 0250747272

Contact: Dogaru Ion

Societatea comerciala GENAROM SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc, avand ca domeniu principal de activitate comertul en-detail si en-gross cu mobila din import, produsa de firma BLACK RED WHITE - Polonia (www.brw.com.pl)
Magazinele de prezentare si desfacere proprii se afla in orasele Ramnicu Valcea, Craiova, Slatina si Pitesti, unde pe suprafete semnificative sunt expuse produsele producatorului polonez.
Mobila marca BLACK RED WHITE acopera o gama variata de modele, are o calitate deosebita si poate satisface orice pretentie venita din partea clientilor. Acest lucru face ca mobila marca BLACK RED WHITe sa faca fata din toate punctele de vedere atat calitativ cat si estetic oricarei amenajarii interioare de orice natura avand in vedere si adaptabilitatea la orice spatiu interior.
Cu mobila marca BLACK RED WHITE puteti realiza cele mai practice conceptii de compartimentare a spatiilor, aceasta are posibilitate de modularizare, putand fii asamblata in diferite moduri astfel incat sa plieze perfect la orice idee de amenajare interioara, fiind foarte calitativa, eleganta, simpla eliminand in totalitate aspectul de artificial.
Suntem convinsi ca ideile ce sunt prezentate aici va vor ajuta sa va realizati visul cu privire la modul cel mai practic de depozitare si compartimentare a locuintei sau a biroului dvs.
Va asteptam cu drag in magazinele noastre de prezentare unde veti cunoaste indeaproape produsele si sistemele BLACK RED WHITE.
In permanenta alaturi de clientii sai, firma asigura consultanta pentru realizarea amenajarilor interioare, oferind totodata gratuitate pentru transportul si montajul mobilei achizitionate de persoanele fizice pe raza oraselor de resedinta.
Pentru clientii persoane juridice interesate de comercializarea mobilierului BLACK RED WHITEE, SC GENAROM SRL poate furniza in regim en-gross produsele producatorului polonez, in limita unei anumite arii geografice, conform contractelor de vanzare-cumparare.

GENAROM SRL a fost infiintata in anul 2000 avand ca principal domeniu de activitate comercializarea mobilierului de import. Inca de la inceput firma noastra a distribuit mobilier produs de firma BLACK RED WHITE - POLONIA, obtinand cu timpul statutul de distribuitor oficial al BLACK RED WHITE in ROMANIA.
GENAROM, companie cu o bogata experienta in amenajari interioare va ajuta in crearea si personalizarea ambientului interior. Va oferim o gama completa de mobilier precum si aparatura incorporabila pentru acesta, in concordanta cu stilul ales de dumneavoastra.
De-a lungul timpului am reusit sa atragem in colectivul nostru oameni cu experienta in domeniul comercializarii mobilei si amenajarilor interioare, acest lucru reflectandu-se in calitatea serviciilor si a produselor oferite de noi. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Noi urmarim satisfacerea acestora la un nivel profesionist prin oferirea celor mai reusite combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor comandate. Avand o larga experienta in domeniu, firma noastra are solutia cea mai potrivita si totodata completa pentru bucataria dumneavoastra.
Suntem constienti de faptul ca achizitionarea mobilei nu e un lucru simplu. Mobila trebuie vazuta, analizata in raport cu alte oferte similare, trebuiesc cunoscute materialele din care este confectionata si nu in ultimul rand trebuie cunoscut pretul.
De aceea prin www.bucatariebrw.ro va oferim o expozitie de mobila de bucatarie deschisa NON STOP. Oricand puteti vedea si analiza produsele noastre si puteti plasa o comanda care este preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate