ARCO TRUST ANDY S SRL

Targu Neamt, Neamt

str. Stefan cel Mare, nr. 212

Firme

Contacte - ARCO TRUST ANDY S SRL

Telefon fix: 0233790445

Telefon mobil: 0744502210

Fax: 0233790445

Contact: Trofin Ion

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ARCO TRUST ANDY S SRL

NOI MASURAM - PROIECTAM - EXECUTAM - MONTAM orice model de porti, garduri, balustrade din fier forjat comandat de dumneavoastra!
Suntem varf de lance in acest domeniu in Romania. Toate modelele din catalogul ARCOTRUST sunt create si executate in atelierele noastre. Colaboram cu firma RIK-FER din Italia pentru distributia de elemente ornamentale pentru fier forjat.
Executam, de asemenea, porti industriale si structuri metalice diferite, in conditii de garantie.
Produsele noastre sunt robuste , au un design si o calitate a finisajelor deosebita .
Produsele noastre se adreseaza sectoarelor de constructii civile (imprejmuiri, balcoane, balustrade, mobilier si decoratiuni interioare), spatii comerciale, sedii de societati, institutii publice (constructii edilitare, muzee etc).
Dispunem de atelier propriu de forjare manuala . Fiecare lucrare se executa in baza unui proiect personalizat intocmit in atelierul nostru de proiectare sau intocmit de arhitecti ai clientilor.
Protejarea suprafetelor se poate face prin zincare termica inainte de vopsire.
Folosim procedee de vopsire si patinare astfel incat se obtin nuante de: cupru, auriu, argintiu, aramiu, cupru oxid, cu rezistenta foarte buna in timp.

Deviza noastra este:
CALITATE - CLIENT MULTUMIT !
Executam modele deosebite pentru clienti cu pretentii!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate