ADMI CONSTRUCT

Bucuresti

Contacte - ADMI CONSTRUCT

Telefon fix: 0212071221

Telefon mobil: 0722255631

Fax: 0212071221

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ADMI CONSTRUCT

Noi, Admi Construct, va oferim stabilitate si echilibru intr-o piata imprevizibila.
Va garantam calitatea lucrarilor noastre prin experienta profesionala indelungata si prin baza tehnico-materiala compusa din utilaje de ultima ora.
Echipa noastra este compusa din personal calificat angajat permanent, cu un nivel ridicat al conduitei profesionale.
Grupul de firme Admi-Experience Construct are o abordare structurata pe divizii, conform specializarii si experientei echipelor:
Divizia STRUCTURI
Divizia SAPE si TENCUIELI MECANIZATE
Divizia FINISAJE INTERIOARE
Divizia FATADE
Divizia PLACARI CERAMICE
Experience Construct are certificat CERTIND emis sub acreditare ESYD, astfel recunoscandu-se international, inclusiv in cadrul Uniunii Europene, valoarea organizatiei. Compania noastra detine certificatul de conformitate pentru Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001.
Divizia SAPE si TENCUIELI MECANIZATE
Bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri ce au lucrat la proiecte similare in Germania, Italia si Israel, la standarde europene si pe politica noastra agresiva de investitii in utilaje profesionale, Divizia SAPE si TENCUIELI MECANIZATE s-a impus repede pe piata romaneasca.
Aceasta divizie executa lucrari in toata tara.
Capacitatea maxima de executie a sapelor mecanizate in cadrul Diviziei este de 1.700 m2/zi.
Capacitatea maxima de executie a tencuielilor mecanizate in cadrul Diviziei este de 1.200 m2/zi.
Divizia STRUCTURI
beneficiaza de un personal cu o inalta pregatire tehnica ce poate executa lucrari de rezistenta la o calitate ridicata, avand in componenta personal cu urmatoarele calificari: fierari-betonisti, dulgheri, lacatusi montatori, zidari.
Dotare tehnica: cofraje metalice, pompe beton, grinzi, cofraje profesionale/popi metalici.
Divizia FINISAJE INTERIOARE
este o divizie foarte bine inchegata ce realizeaza montaje pereti despartitori, placari, tavane false - Rigips, plafoane false casetate, zugraveli interioare, montaj parchet lamelar si stratificat.Dotare tehnica proprie: pompe electrice pentru aplicarea gleturilor si utilaje ce faciliteaza slefuierea mecanizata a peretilor.
Divizia FATADE
ofera un pachet complet de servicii de punere in opera, in domeniul placarilor exterioare cu polistiren, placari speciale cu ceramica (Klinker), tencuieli decorative si montaj glafuri aluminiu (Helopal sau granit).
Dotare tehnica proprie: dispunem de schele metalice, utilaje ridicare si transport materiale.
Divizia PLACARI CERAMICE
abordeaza ca si lucrari: placari cu gresie, faianta, marmura si granit. Divizia este formata dintr-o echipa de profesionisti cu experienta in amenajarea spatiilor de lux si industriale.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter