HR CONSULTING GROUP

Tg-Mures, Mures

painii 24

Contacte - HR CONSULTING GROUP

Telefon fix: 267497

Telefon mobil: 0745533582

Fax: 0265267497

Contact: Laci

Amenajare si intretinere gradini - insamantare gazon sau montare de rulouri gazon, intretinere completa, irigare si replantare gazon, taieri si plantari de arbori si arbusti, fertilizari pentru plante, tratamente impotriva daunatorilor, intretinerea plantelor de interior, lucrari specifice pentru prelungirea perioadei de inflorire si a vietii plantelor.
Proiectare peisagistica
- proiectam gradini si elemente ornamentale de decor pentru gradini precum lacuri artificiale si fantani arteziene pentru spatii verzi, elemente de decor cu relief montan.
Fiecare gradina, fiecare spatiu verde ce trebuie amenajat este tratat in mod diferit pentru a evidentia toate avantajele spatiului. Cu o echipa de profesionisti pregatiti sa colaboreze cu clientii in fiecare etapa a proiectarii gradinii, garantam realizarea unui proiect personalizat.

Amenajarile de spatii verzi vor face din gradinile Dumneavoastra un loc de relaxare, astfel Dumneavoastra veti putea admira fantanile arteziene, rondourile de flori care si emana un miros placut,sau puteti avea un gazon perfect pentru joaca copiilor. Preturile practicate pentru amenajari gradina sunt accesibile fiecarui client, in functie de cerinte si de volumul de munca necesar realizarii lucrarii.

Nr.telefon: 0745-533.582 , 0770-345.000

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila - produse noi

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate