KASSTEL STUDIO SRL

Satu Mare

str. Simion Barnutiu, nr. 14

Firme

Contacte - KASSTEL STUDIO SRL

Telefon fix: 0744327473

Telefon mobil: 0743015808

Contact: Arh. Gheorghe Ilea

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei KASSTEL STUDIO SRL

Firma noastra, infiintata in 2005, ofera servicii in arhitectura, urbanism si design.
Desi este o firma tanara, avem in portofoliu peste 200 de lucrari, de la proiectare de case pana la proiectare si promovare de ansambluri rezidentiale. Experienta si talentul arhitectilor firmei noastre fac garantia calitatii proiectelor elaborate de noi.

Pentru a va face o imagine asupra activitatii noastre va invitam sa vizitati pagina noastra de internet unde, la sectiunea portofoliu, descriem o parte din cele mai importante proiecte realizate de noi.

Oferta noastra:
- proiecte de arhitectura (case, cladiri rezidentiale, cladiri industriale, cladiri de birouri, cladiri comerciale, cladiri pentru turism, cladiri educationale, cladiri medicale, cladiri sportive, cladiri de cult, etc.)
- proiectare de urbanism (PUZ/PUD/PUG)
- design de interior (amenajari apartamente, restaurante, spatii comerciale, beauty salon, birouri, standuri expozitionle, etc.)

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter