GEROFEST SRL

Tunari, Bucuresti

Calea Bucuresti nr.111

Contacte - GEROFEST SRL

Telefon fix: 0212675100

Telefon mobil: 0722251700

Fax: 0212675100

Contact: Ion Capanu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GEROFEST SRL

Sc Gerofest SRL activeaza in domeniu productiei de tamplarie PVC din anul 1995 prin fabrica sa situata pe Soseaua de Centura a capitalei, in cumuna Tunari. Fabrica este dotata cu tehnologie germana si are tehnicieni de inalta calificare specializati in Germania.Toate acestea cat si experienta acumulata in cei 14 ani de activitate fac ca produsele noastre sa fie de cea mai buna calitate, respectand prevederile ISO 9001, astfel incat sloganul nostru "Calitate, Confort, Client multumit" sa fie o realitate si o carte de vizita.
Cele mai reprezentative produse realizate si montate de Societatea noastra sunt: tamplarie PVC; tamplarie Aluminiu; Usi PVC si de Aluminiu de interior si exterior; Plase contra insectelor; Jaluzele exterioare actionate manual sau electric; Gradini de iarna (sere); Pereti Cortina; Placari exterioare; Pereti despartitori interiori; Acoperisuri si inchideri pentru terase, chioscuri si balcoane; Usi de garaj; Grilaje metalice antiefractie pentru magazine, vitrine, institutii finaciare, etc..
Gerofest ofera clientilor sai calitatea germana a profilelor de tamplarie, in principal, REHAU, produse care indeplinesc conditiile DIN-EN ISO 9001 nr. 70-100 M787.
Profilele de PVC pot fi albe sau colorate, cu trei, patru sau cinci camere de izolare.
Feronerie Siegenia provine de la una din principalele intreprinderi producatoare de feronerie si sisteme de ventilatie din Europa; aceasta indeplineste conditiile DIN-EN ISO 9001 nr. 0910073 10/5.
Geamul termopan este numele uzual sub care este cunoscut panoul format din cele doua foi de sticla lipite perimetral prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata.
Geamurile termopan cu sticla Pilkington, Saint-Gobain, Luxguard pot fi low-e (recomandat), float, mat, colorat in masa, reflectorizant, etc.
Profilele Rehau, feroneria Siegenia si geamurile low-e, cu sau fara argon, sunt determinante in calitatea produselor noastre. La solicitarea clientilor putem utiliza profile PVC si feronerie GU sau de la alti mari producatorii existenti pe piata.
Produsele fabricate de Gerofest beneficiaza de o garantie de 6 ani.
Oferta noastra acopera toata gama de ferestre si usi termopan. Transportul in Bucuresti si montajul sunt incluse in pret .
Sistemele nostre de tamplarie termoizolante asigura o izolare termica de cel putin 5 ori mai buna decat tamplaria clasica, una fonica de cel putin 3 ori mai buna, au o rezistenta in timp de aproximativ 50 de ani, nu necesita vopsiri si lacuri repetate, se inchid etans pe doua sau trei randuri de garnituri, au cel putin doua puncte de inchidere, sunt nepermisive la vant si la infiltrarile determinate de precipitatii.
Lista lucrarilor de referinta reprezentand case, vile, blocuri, sedii, birouri, sere, obiective speciale, etc stau la dispozitia dvs. pe site.
ASTEPTAM CERERILE DVS DE OFERTE.

Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate