ARES MULTISERVICE SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - ARES MULTISERVICE SRL

Telefon fix: 0314143025

Telefon mobil: 0724989363

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ARES MULTISERVICE SRL

S.C.Ares Multiservice S.R.L. a intrat pe piata din Romania in octombrie 2008 dorind sa ofere servicii de montare jgheaburi in sistem american si alpinism utilitar.

Experienta acumulata de fondator timp de 8 ani in fabricarea si montarea jgheaburilor in Franta si Spania, ofera clientilor romani oportunitatea de a beneficia de un nou sistem de montare a jgheaburilor menit sa reziste celor mai vitrege conditii climatice.

Jgheaburile in sistem american se vor fabrica cu masina tip New I.M. Grover 2008 Tech Combi oferind 2 tipuri de dimensiuni jgheab 300 si 325 mm.

Cu o montare rapida si curata S.C. Ares Multiservice S.R.L. aduce in Romania ultimele noutati in materie folosind materiale revolutionare care nu dauneaza mediului inconjurator.

Experienta in alpinismul utilitar aduce un plus in montarea si executarea lucrarilor de acest gen oferind servicii de calitate si seriozitate clientilor.

S.C. Ares Multiservice S.R.L. isi propune sa deserveasca piata din Romania oferind raspuns prompt la necesitatile si sugestiile clientilor sai, cautand intotdeauna cea mai buna solutie.

Oferim preturi speciale in functie de nevoile dvs. Veti obtine oferte de pret avantajoase pentru oricare din lucrarile sau produsele de mai sus. Contactati-ne!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate