IMAR COM SRL

Cluj Napoca, Cluj

Branului 23

Contacte - IMAR COM SRL

Telefon fix: 0264439307

Telefon mobil: 0729117900

Fax: 0264439307

Contact: Rusu Ramona

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei IMAR COM SRL

SC IMAR COM SRL a fost infiintata in 1996 si a avut initial ca domeniu de activitate comercializarea materialelor de constructii.
Pentru a putea ramane competitivi pe o piata aflata mereu in transformare, am decis sa ne extindem sfera de activitate si sa ne orientam spre distributii prin care sa putem satisface atat consumatorii individuali cat si pe cei organizationali.
Desi societatea are o activitate diversificata, logo-ul acestor
domenii este comun: “Alegerea potrivita”. În spatele acestor doua cuvinte sta o activitate care isi propune sa promoveze produse si servicii competitive, care sa ofere clientilor un real profit.
Scopul nostru este de la infiintare acelasi: pentru noi partenerul de afaceri nu este un mijloc ci un scop pentru care trebuie sa luptam cu exigenta zi de zi.
Fiecare domeniu este condus sau se afla sub indrumarea unor
specialisti bine pregatiti si cu o vasta experienta profesionala, pentru ca orice partener sa poata spune dupa ce a folosit produsele noastre: “Am facut alegerea potrivita”.
Iata cateva dintre avantajele pe care incercam sa le oferim
clientilor nostri:
- Stocuri permanente de produse;
- Toate produsele aflate in distributie se gasesc intr-un raport calitate/pret foarte bun;
- Colectivul nostru colaboreaza permanent pentru satisfacerea cerintelor clientilor;
- Clientii nostri sunt inclusi intr-o baza de date care permite societatii sa comunice permanent si sa cunoasca nevoile acestora.

Cu speranta ca veti deveni unul dintre clientii nostri, va asiguram de profesionalismul echipei noastre.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate