PROMPT DESIGN CONSTRUCT

Bucuresti

Judetului nr 15

Contacte - PROMPT DESIGN CONSTRUCT

Telefon fix: 0770931582

Telefon mobil: 0762825355

Contact: Florin

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PROMPT DESIGN CONSTRUCT

Prompt design este o companie care ofera servicii complete de amenajari interioare, design interior incluzand consultanta.
Serviciile firmei acopera sectoare variate ale pietei: rezidential, comercial, office, hotel, etc.
Apreciem importanta de a crea amenajari interioare care acopera nevoile individuale si acordam atentie deosebita examinarii si intelegerii cerintelor clientilor pentru rezultate de calitate.Cream spatii unde oamenii isi desfasoara activitatea si traiesc, spatii interioare si exterioare ce implica intrepatrunderea eficienta a functionalului si esteticului.
Dezvoltarea a continuat si in domeniul amenajarilor exterioare, raspunzand astfel cerintelor persoanelor fizice cu buget redus sau a celor juridice - cu planuri indraznete.Amenajarea exterioara a facut, in cadrul Amenajari Interioare, front comun cu design-ul interior, care este la mare cautare in aceasta perioada, data fiind dorinta multora de a-si transforma casa sau locatia firmei intr-un mic occident al confortului si bunului gust. Iar noi le-am implinit dorinta.
Acum continuam sa facem ceea ce stim cel mai bine, adica ce am prezentat mai sus, sperand ca sa fim mai buni decat ieri, pentru multumirea clientilor nostri.
Amenajari interioare: placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori. Instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice. Proiectare design interior, finisare mobilier si accesorii, mobilier la comanda.
Amenajari exterioare: placari fatade polistiren (termoizolatii - termosistem) tencuieli, lavabil exterior, tencuiala decorativa, tencuiala structurata

PROMPT DESIGN CONTSRUCT
0770931582/0762825355
promptdesign@yahoo.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate