SC CASIMO SRL

Bucuresti

Str. Fildesului nr 2, sector 3

Firme

Contacte - SC CASIMO SRL

Telefon fix: 0212119646

Telefon mobil: 0722648651

Fax: 0212119646

Contact: Ciprian Onose

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC CASIMO SRL

“ Lemnul este un material viu si aduce viata in orice casa"

Inca din 1991 Casimo a incercat sa promoveze tot ceea ce este mai frumos, mai autentic si mai cald intr-o pardoseala de lemn. Noi punem suflet de-a lungul procesului, de la alegerea esentei pana la instalarea parchetului.
Constructorii si arhitectii pot beneficia de anii nostri de experienta acumulata prin prisma diverselor proiecte executate. Calitatea serviciilor si a produselor comercializate reprezinta secretul longevitatii.
Acum poti avea parchetul ce se potriveste perfect stilului si personalitatii tale. Parchetul este prima mobila in camera. Casimo iti ofera pardoseli din lemn masiv si stratificat intr-o gama variata de culori si finisaje, pentru orice destinatie : spatii rezidentiale, hoteluri, magazine, baruri, birouri, terase, etc. Echipa noastra va asigura consultanta in alegerea parchetului, servicii profesionale de montaj, intretinere si reconditionare . Transportul nu trebuie sa reprezinte o grija pentru dumneavoastra. Este datoria noastra.
Parchetul de la Casimo este cea mai buna alegere daca vrei sa conferi casei tale o nota de caldura si naturalete. In acest scop va punem la dispozitie o gama variata de esente de lemn atat autohtone, cat si exotice. Lumina si arhitectura unei incaperi reprezinta elemente definitorii in alegerea esentei potrivite. Oricarei esente de lemn ii sunt specifice anumite caracteristici: densitate, duritate, culoare, rezonanta, etc.
Fiecare locatie este unica, de aceea noi va sprijinim in alegerea unei solutii tehnice optime care sa raspunda unor cerinte impuse de sistemul de incalzire, calitatea stratului suport, sfera de utilizarea a fiecarei esente, gradul de iluminare, modelul de montaj.
Parchetul este solid, durabil si confera un sens unic calitatii. Pentru a mentine in timp aspectul si frumusetea parchetului va recomandam utilizarea unor produse speciale de intretinere si curatare.
De la inceput am fost condusi de un principiu fundamental, acela de a fi intotdeauna alaturi de clientii nostri pentru a asigura calitatea in ceea ce priveste proiectarea si instalarea pardoselilor din lemn la cel mai inalt nivel.
Experienta noastra reprezinta o garantie a calitatii.

Vezi toate ofertele companiei
Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate