PIATRA NATURALA MR. STONE

Bistrita, Bistrita-Nasaud

Firme

Contacte - PIATRA NATURALA MR. STONE

Telefon mobil: 0744999374

Contact: Zoltan Majos

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PIATRA NATURALA MR. STONE

Tipurile de piatra naturala pe care le comercializam in Bistrita, Cluj-Napoca, Oradea si in curand in Timisoara, din stoc, sunt : quartzite, ardezie, gresie, gneisuri, serpentinit, porfir, calcar, granit, andezit, bazalt, tuff vulcanic si marmura care pot fi neregulate (poligonale), regulate, mediterane si paneluri. Formele regulate si neregulate (poligonale) pot fi cu suprafete naturale, semifinisate, sau finisate. Pentru amenajarile exterioare se intrebuinteaza la placarea fatadelor (caselor), soclurilor, gardurilor, scarilor, teraselor, stalpilor de sustinere, piscinelor, barbeque, pavarea curtilor sau aleilor din gradini.
Pentru amenajari interioare se foloseste cu succes la placarea bucatariilor, bailor, living-urilor, balcoanelor, semineelor, pardoselilor, ca blaturi in bucatarii sau bai, ca glafuri ... inlocuind cu mult succes faianta si gresia oferind mult mai multe posibilitati de amenajare si particularizare a spatiilor, pretandu-se tuturor preferintelor ambientale: classic, modern, elegant, rustic.

Oferta noastra include si o gama variata de caramida aparenta Klinker si parchet triplu stratificat care se compune din trei straturi de lemn asamblate industrial in care stratul superior este de esenta nobila: merbau, jatoba, wenge, salcam, doussie, artar Canadian, nuc American, fag, stejar, frasin, cires.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate