BETONMEC

Perugia, Iasi

via dei mattoni 11 , Marsciano

Firme

Contacte - BETONMEC

Telefon fix: 0751950033

Telefon mobil: 0039327173

Contact: Gabor Carmil

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei BETONMEC

BetonMec , produce si livreaza in toata lumea statii de betoane , malaxoare beton.
Calitatea materialelor folosite , serviciul de service , rapiditatea furnizarii pieslor de schimb a facut din BetonMec un partener de incredere in 4 continente ale lumii.
Statii de betone fixe - pofile si lamiere de calitate , capacitate stocaj agregate min 10 mc/cad , celule electronice de incarcare , celule electronice cantarire ciment , panou de conamda Aut/manual , complet automatizata
MobilDry - statii de betoane mobiel pentru incarcat autobetoniere fara malaxor ( beton la sec ) . toate compenetele ( apa , ciment , agregate , aditivi ) sunt cantarite electronic dupa care sunt incarcate in autobetoniera unde arae loc amestecarea acestora .
ideala pentru clientii care au locatia in afara oraselor economisind energie electrica. in timpul de parcurgere a distantei de la statie la client are loc amestaecarea produselor .
ATENTIE : NU ESTE INDICATA PENTRU PREFABRICATE DIN BETON ( pavele , boltari etc )

MOBILWET - statii de betoane mobile cu mixere , complet automatizate si echipate.

COMPACT - destinata pentru cei care vor o statie compacta , ocupa putin spatiu, cu malaxor beton , capacitati pana la o productie de 60 mc/h , lungimea statiei cu buncare agregate cca. 15 ml , se incarca pe doua camione normale , dezmontare si montare se poate face in 4 zile .
Utila , compacta ,eficienta
Malaxoare beton :
- planetare - productie 12-60 mc/h
- dublu axiale - productie 60-135 mc/h
- dublu axiale continue - agregate pana la diam. 150 mm , productie 80-300 mc/h

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate