SC PELERINUL TRANS SRL

Cluj Napoca, Cluj

STR GARII NR 21

Contacte - SC PELERINUL TRANS SRL

Telefon fix: 439.664

Telefon mobil: 0733090500

Fax: 439.664

Contact: Coste Sorin

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC PELERINUL TRANS SRL

Finisaje-si-amenajari a luat fiinta in ideea de a avea si pe piata romaneasca servicii de calitate in domeniul amenajarilor interioare si exterioare.
Cu o echipa formata din specialisti, in care investim de cate ori este nevoie, compania noastra are ca obiectiv sa ofere servicii de cel mai inalt nivel, cu promtitudine si seriozitate.
Prin parteneriatele incheiate cu firme de renume pe plan national am reusit sa castigam clienti importanti, clienti ce ne-au asigurat o cota de piata ce nu poate fi pusa la indoiala.
Compania are sediul central in Cluj Napoca. In scurt timp dorim sa deschidem si alte puncte de lucru in orasele importante din tara. In momentul de fata compania noastra are in derulare mai multe proiecte in toata tara.
Compania noastra va ofera o gama larga de servicii in domeniul amenajarilor interioare si exterioare.

Indiferent ca aveti o casa sau un spatiu nefinisat sau doriti sa reamenajati un spatiu sau o locuinta, cu noi puteti fi sigur ca veti duce la bun sfarsit lucrarile pe care doriti sa le efectuati, atat calitativ cat si din punct de vedere al termenelor de finalizare.

Compania noastra va ofera servicii si in domeniul instalatiilor electrice, sanitare, termice si gaz.

SPECIALISTII TAI IN AMENAJARI !!!
Daca aveti nevoie de dotarea completa a unei case, a unui apartament, ansamblu rezidential sau a unor spatii comerciale cu instalatii sanitare, ElectroSanitare va sta la dispozitie.
Specialistii nostri pregatesc orice proiect de la A la Z cu cea mai mare seriozitate. Efectuam lucrari doar in momentul in care locuintele sunt finisate si a fost efectuata proba de presiune a retelei de presiune a apei pentru a avea siguranta unei lucrari de calitate.

Instalatii Electrice
Cu o echipa formata electricieni specializati va stam la dispozitie pentru orice problema din domeniul electric. Pe langa personalul calificat, compania dispune de o logistica bine pusa la punct in ideea de a oferi cele mai bune servicii.
Executam instalatii electrice interioare cat si exterioare pentru toate tipurile de cladiri civile sau inductriale. De asemenea asiguram montaj, revizii cat si intretinere a panourilor electrice si a instalatiilor de iluminat.
In acelasi timp va asiguram ca respectam toate normele legale in vigoare, fiind constienti ca o astfel de lucrare trebuie realizata fara greseala, instalatiile electrice fiind pe locul 2 in topul riscurilor de realizare si exploatare. Din acest motiv va rugam sa alegeti cu atentie compania care va poate ajuta in acest domeniu.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter