SC ARGHIR PRODEX SRL

Buzau

STR. ORIZONTULUI NR. 194A

Firme

Contacte - SC ARGHIR PRODEX SRL

Telefon fix: 0722319766

Telefon mobil: 0722321441

Contact: Arghir Mitrita

ARGHIR PRODEX a debutat in industria materialelor de constructii in anul 1997 ca producator de semifabricate din beton. Problemele tehnice cauzate de echipamentele utilizate si colaborarea greoaie cu producatorii acestor echipamente ne-a adus in fata unei noi provocari: aceea de a deveni noi insine producatori si furnizori de echipamente pentru aceasta industrie.
Astfel am dezvoltat o gama larga de echipamente pe care le-am testat si le-am imbunatatit in sectia noastra de productie semifabricate.
Echipamentele produse de noi nu necesita investitii foarte mari, sunt simplu de utilizat si intretinut! Echipamentele sunt intotdeauna testate in sectia noastra inainte de livrare. Clientii nostri vor beneficia de instruire temeinica si riguroasa si de asistenta tehnica permanenta dupa livrare.
Achizitionati utilaje produse in Romania! Vom fi aproape de dumneavoastra in perioadele de instalare, garantie si postgarantie. Orice problema tehnica va fi discutata si rezolvata in 24 de ore de o persoana care vorbeste limba dumneavoastra!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate