SC SPREVIS SRL

Deva, Hunedoara

Aleea Lalelelor, bloc AB 1, scara 1, parter, apart

Firme

Contacte - SC SPREVIS SRL

Telefon fix: 0354803577

Telefon mobil: 0724039740

Contact: Farcas Maria

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC SPREVIS SRL

Accesorii de lux pentru nunta, botez, petreceri si cadouri realizate manual.
Produse de lux, realizate din materiale nobile: cristal de Bohemia, matase, organza, saten, cristale Swarowsky, strasuri, snur textil, etc.
Pahare festive pentru miri si nasi (cupe de sampanie din cristal de Bohemia) ornate manual cu matase, snur textil, cristale Swarovsky, strasuri, staten, organza, gravate, aurite sau argintate, etc.
Casute de dar, cocarde si marturii de nunta si botez, carduri de pozitionare la masa cu rol si de plic pentru dar, aranjamente florale, pernute pentru verighete, posetute (saculeti) pentru mirese, servete de masa, diverse decoratiuni din material textil, hartie, etc.
Este in curs de implementare producerea de bijuterii fantezie, oua ornate cu matase, strasuri, perlute, margele, cristale Swarovski, etc. pentru Sfintele Pasti , podoabe si decoratiuni de Craciun ornate cu matase, strasuri, perlute, margele, cristale Swarovski, etc.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter