BETA INTERLINES SRL

Pitesti, Arges

Contacte - BETA INTERLINES SRL

Telefon fix: 0248513332

Telefon mobil: 0744508738

Fax: 0248513332

Contact: Marian Radulescu

Suntem o societate ( certificata ISO 9001 ) care importa si distribuie materiale si componente pt. jaluzele verticale ( tehnica de umbrire ), parte integranta a unui important distribuitor european,
renumitul brand BETA SYSTEMS .
Producem inclusiv rolete textile si jaluzele verticale din PVC.
Daca vreti sa incepeti de la zero aceasta activitate,asiguram training si know-how (atat pt.incepatori,cat si pt.avansati).
Firmele producatoare de tamplarie PVC si aluminiu in special, pot sa-si mareasca cifra de afaceri, aratandu-i clientului care a dat avans pt.tamplarie si catalogul cu mostre de jaluzele ( multi vor sa schimbe vechile perdele in casa cu un lucru nou ).
Distribuim materiale de jaluzele verticale la preturi incepand cu 0,145 EURO/ml. Pt.cantitati mai mari, se negociaza pretul.
Executam jaluzele verticale ( produs finit, inclusiv garnisa sina de aluminiu ) la preturi incepand cu 25 lei/mp. Aceasta oferta este valabila pt.comenzi mari.
Cu alte cuvinte, suntem competitivi la pret si calitate, atat la produse gata executate-finite, cat si la materiale si componente separate.

Distanta nu este o problema, deoarece lucram cu firmele de curierat. Tot ce comandati astazi, maine va fi la sediul d-voastra.


Marja de adaos comercial la materialele si componentele de jaluzele verticale distribuite de firma noastra este de la 77 - 170 %.
Daca sunteti interesati de oferta noastra, va stam la dispozitie, atat pe mail, betainterlines@yahoo.com, cat si la 0744 508738 sau 0248 513332.

 


Cu stima, Marian Radulescu.

 


Atelier scoala : Campulung Muscel ( langa Pitesti ) , Arges.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

https://activehouse.ro

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate