ITALBOX SRL

Bragadiru-Ilfov, Ilfov

Sos. Alexandriei Nr.29

Contacte - ITALBOX SRL

Telefon fix: 0214201160

Telefon mobil: 0722529327

Fax: 0214200584

Contact: Nicolescu Elena

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ITALBOX SRL

Compania ITALBOX activeaza in sectoarele de usi pliante si sanitar ca producator. Materia prima si tehnologia necesare fabricarii atat a usilor pliante cat si a cabinelor de dus sunt 100% italiene.

Usile pliante din PVC rigid nontoxic, sunt realizate intr-o gama variata de culori si dimensiuni fiind versatile si rezistente in timp datorita calitatii produselor utilizate si executiei tehnice riguroase.
Cabinele de dus acopera toata gama functionala a acestui tip de produs fiind adaptate unor cerinte cat mai variate: de la cabine pentru cadita la paravane pentru cada, pe dimensiuni standard sau atipice, cu profile din aluminiu sau PVC.

Un alt domeniu important de activitate il reprezinta distributia de accesorii pentru rulouri exterioare de ferestre, de la lamele din aluminiu la toate componentele necesare oricarui tip de rulou.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate