TRUST EURO THERM PIATRA NEAMT

Piatra Neamt, Neamt

DN Piatra Neamt - Roman km. 2

Firme

Contacte - TRUST EURO THERM PIATRA NEAMT

Telefon fix: 0233206206

Fax: 0233206200

Contact: Laura Sandovici

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TRUST EURO THERM PIATRA NEAMT

TRUST Euro Therm este o firma specializata in furnizarea de echipamente de incalzire si climatizare. Firma are ca obiect de activitate distributia de centrale termice, boilere, cazane, panouri radiante, instalatii de aer conditionat, panouri solare, radiatoare, tuburi, racorduri, fitinguri, precum si accesorii pentru instalatii si sisteme de climatizare.

TRUST Euro Therm ofera servicii complexe de consultanta si proiectare, precum si solutii in desfasurarea lucrarilor specifice instalatilor.

Indiferent de arhitectura deservita, confortul termic este asigurat de echipamente atent alese. TRUST Euro Therm este reprezentant unic pentru mai multe marci de prestigiu din Europa, certificate ISO si care corespund normelor CE. Alese cu grija, ele adauga valoare serviciilor integrate de consultanta-proiectare-service. HENCO, ACV, SABIANA, VASCO, GRUNDFOS, CLIVET sunt cativa dintre partenerii nostri.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate