STEFAN & BOGDAN SRL

Turda, Cluj

Firme

Contacte - STEFAN & BOGDAN SRL

Telefon fix: 0264313840

Telefon mobil: 0744550261

Fax: 0264313840

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei STEFAN & BOGDAN SRL

Infiintata in 1994, firma STEFAN & BOGDAN (situata in Turda, judetul Cluj) are o vasta experienta in efectuarea de constructii din lemn masiv, case de lemn, cabane de lemn, ambalaje si paleti.
Executam constructii din lemn masiv - case, cabane, mansarde etc - la preturi foarte avantajoase (de la 395 lei /mp). Lemnul cu grosimea de 12 cm este tratat trivalent contra foc, insecte si mucegai.

Firma STEFAN & BOGDAN monteaza gratuit invelitoarea constructiei pentru clientii sai. Oferim calitate, seriozitate si respectarea termenelor de executie.

Pe site-ul firmei puteti gasi mai multe detalii referitoare la modul de constructie plus cateva case pe care le-am construit in diferite parti ale tarii.
Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara la preturi minime.

Vezi toate ofertele companiei