IMOFIN CONSULTING

Bucuresti

Firme

Contacte - IMOFIN CONSULTING

Telefon mobil: 0722635471

Motto: aÇ× Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata pasiune pui in ceea ce faci.aÇŁ

Pentru noi relatia cu clientul este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, iar recomandarile sunt o rasplata mai valoroasa decat comisionul.
Cand angajati un consilier imobiliar pentru a va reprezenta interesele, puteti fi sigur(a) ca afacerea dumneavoastra imobiliara va fi dusa la capat intr-o maniera de inalta etica si profesionalism.
Capacitatea de a asculta oamenii, de a aÇťciti printre randuriaÇŁ ne-a ajutat mereu sa intelegem rapid ce isi doresc clientii nostrii, reusind astfel sa ii servim cu promptitudine si profesionalism! Aptitudinile de comunicare si negociere, atentia la detalii si prezentarea excelenta ne asigura succesul in pastrarea clientilor vechi, dar si castigarea celor noi.

Ca si consultanti imobiliari va stam la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii imobiliare.

Comunicam foarte usor si limpede cu clientii, abilitate pe care am dobandit-o si am perfectionat-o de-a lungul activitatii noastre.

Satisfacţia clientului e cel mai important lucru pentru Imofin Consulting.
Instrumente iscusite de marketing, preg─âtirea consultan┼úilor no┼čtri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezint─â elemente ale strategiei de cre┼čtere Imofin Consulting, iar aceast─â dezvoltare are drept motor satisfac┼úia clientului. Clientul mul┼úumit nu este o no┼úiune abstract─â, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care genereaz─â valoare ad─âugat─â pentru clien┼úii no┼čtri. Imofin Consulting are capacitatea de a pune la dispozi┼úia clien┼úilor s─âi o mare varietate de servicii legate de activit─â┼úile de pe pia┼úa imobiliar─â. Aceste servicii pornesc gradual de la consultan┼úa acordat─â pentru persoane fizice ┼či ajung pan─â la consultan┼úa acordat─â pentru tranzac┼úii de anvergur─â, ce presupune cunostin┼úe profunde in domeniul imobiliar.
Combinand experien┼úa practic─â acumulat─â pan─â in prezent cu imbun─ât─â┼úirea permanent─â a cuno┼čtin┼úelor teoretice, suntem in m─âsur─â s─â v─â oferim consiliere obiectiv─â privind tranzac┼úia imobiliar─â.


Servicii
O atitudine proactiv─â av├ónd ├«n centru clientul ┼či satisfac┼úia sa.
Acest demers nu ar fi posibil f─âr─â expertiz─â ┼či profesioni┼čti adev─âra┼úi ├«n real estate.
Pachetul de servicii oferit de Imofin Consulting este rezultatul abordării minuţioase a fiecărui aspect al cererii unui client.Va oferim o gama variata de servicii precum:

Consultanta si reprezentare imobiliara
Echipa zidari, zugravi si constructori
Transport mobila
Cadastru si intabulare
Certificat energetic
Montaj si reparatii tamplarie termopan
Reparatii instalatii electrice si sanitare

Si multe alte servicii necesare...


Consultanţă în tranzacţii imobiliare
Pe o pia┼ú─â cu o dinamic─â ie┼čit─â din comun, cu foarte multe unit─â┼úi locative la tranzac┼úionare, un consultant profesionist este condi┼úie sine qua non pentru a face un business cu adev─ârat profitabil, iar pe o pia┼ú─â imobiliar─â in continu─â mi┼čcare ┼či transformare, obiectivul principal al companiei Imofin Consulting il reprezint─â ajutarea in mod profesionist a cerin┼úelor clien┼úilor s─âi int─ârind o rela┼úie pe termen lung cu ace┼čtia, bazat─â pe incredere, respect ┼či integritate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate