Hamacul, cadoul ideal al acestei veri

in Diverse

Material oferit de Hamacuri.ro, cea mai bogata oferta on-line de hamacuri.
 
Intre placerea de a oferi un cadou si timpul petrecut alegandu-l se nasc adesea o multime de intrebari: Ii va placea cadoul meu? Ii va fi folositor? Voi reusi sa gasesc ceva care sa nu coste mult, dar care sa reprezinte o adevarata surpriza si, in plus, sa fie de calitate? Bomboanele, ursuletii de plus si discurile muzicale vor ramane intotdeauna cadouri calde, de suflet, insa trebuie sa recunoastem ca sunt previzibile si un pic desuete, factorul surpriza fiind aproape zero. Noi va propunem pentru vara aceasta cadoul practic, estetic si foarte convenabil ca pret care va garanta un zambet de satisfactie pe chipul sarbatoritului dvs.: hamacul.

 

 

Hamacul, cadoul ideal al acestei veri Magazinul online Hamacuri.ro va pune la dispozitie o gama larga de hamacuri pentru toate gusturile, varstele si buzunarele, impreuna cu suporturi si accesorii pentru aceste. De la hamacul single la hamacul kingsize, de la cel traditional pana la cel cu baston, la lounger sau hamacul scaun, de la hamacul pentru bebelus pana la cel pentru cuplurile de indragostiti sau pentru intreaga familie, pentru interior, terasa, gradina sau drumetii, magazinul nostru online vine in intampinarea dvs. cu multiple posibilitati pentru gasirea cadoului ideal. Pentru a va veni in ajutor in alegerea celui mai potrivit hamac, va oferim in continuare cateva informatii si sfaturi utile, urmate de un top al celor mai populare hamacuri din sezonul acesta.

 

Expertii ne invata ce trebuie sa stim despre un hamac

- Cu cat hamacul este mai mare, cu atat este mai confortabil.
- Pentru incepatori este indicat un hamac cu baston; pentru cunoscatori, unul traditional.
- Asezati-va inainte de a va intinde in hamac, apoi urcati picioarele si relaxati-va. Pentru hamacul scaun, trageti materialul cu ambele maini sub coapsele dvs., dupa care luati loc.
- Pozitionarea in hamacul clasic se face pe sensul diagonalei pentru a mentine spatele perfect drept.
- Hamacul pentru bebelus a fost creat sa imite confortul oferit de bratele mamei, dezvoltand in acelasi timp simtul de echilibru al copilului.
- Posibilitati de fixare a hamacului: in camera intre doi pereti, de un pat suprapus in camera copiilor, pe terasa, pe balcon, in gradina, de un balansoar, intre doi pomi, pe un suport special pentru hamac etc.
- Distanta dintre cele doua puncte de fixare ale unui hamac clasic ar trebui sa reprezinte intre 80%-90% din lungimea totala a hamacului. Hamacurile cu baston se instaleaza la 80-100 cm distanta de podea. Hamacurile clasice se instaleaza ideal la 150 cm distanta de podea. Pozitia cea mai joasa nu trebuie sa fie mai mica de 20 - 40 cm.
- Carligul incorporat in hamacul scaun permite invartirea acestuia fara a desira coarda, prelungind astfel viata hamacului.

 

TOP 8 cele mai populare hamacuri - primavara 2010

1. Hamac single Caribena albastru la 130 lei cu TVA 2. Hamac dublu Currambera rosu la 240 lei cu TVA
Hamac single Caribena albastru Hamac dublu Currambera
3. Hamac baston single Caribena violet la 150 lei cu TVA 4. Hamac baston dublu North American Style 2 fete rosu si crem la 624 lei cu TVA
Hamac baston single Caribena violet Hamac baston dublu North American Style
5. Hamac scaun Caribena albastru la 150 lei cu TVA 6. Hamac clasic pentru copii Chica rosu galben la 110 lei cu TVA
Hamac scaun Caribena albastru Hamac clasic pentru copii Chica
7. Hamac bebelus Yayita YABP-1 la 195 lei cu TVA 8. Hamac dublu TTTM albastru inchis-turcoaz THD-3914 la 172 lei cu TVA
Hamac bebelus Yayita Hamac dublu

Sursa: Hamacuri.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!