Producatorii de prefabricate de beton s-au intalnit la Sinaia

in Diverse

In zilele de 12 - 13 septembrie 2009, la Sinaia, s-a organizat prima Intalnire a Producatorilor de Prefabricate de Betoane din Romania. Organizatorul a fost firma Extol Com SRL, impreuna cu furnizorii germani de echipamente si solutii complete pentru producerea prefabricatelor de betoane, care au tinut si prezentari tehnice.

 

 

Cu ocazia dezbaterilor din cadrul intalnirii, reprezentantii participantilor la acest eveniment, firme renumite din Romania, care au o activitate importanta in acest domeniu (SW Umwelttechnik, Cona, Buildcorp, Tivierre, Benmar Group, etc.) au formulat cateva probleme cu care se confrunta.

 

Intalnirea Producatorilor de Prefabricate de Betoane din Romania

 

Astfel, s-a ajuns la concluzia ca firmele producatoare de prefabricate de betoane ar trebui sa aiba o colaborare mai intensa intre ele, pentru a se sprijini reciproc si a imbunatati mediul de afaceri in care activeaza.

 

Dorinta participantilor a fost unanima de a infiinta o asociatie a producatorilor de prefabricate de betoane, care sa creeze conditii mai bune privind aprecierea si utilizarea acestor elemente de constructii, si sa ofere o garantie beneficiarilor privind calitatea produselor care vor fi livrate de catre membri.

 

Urmatoarea intalnire ar urma sa aiba loc in partea a doua a lunii ianuarie, cand se va propune si infiintarea Asociatiei Producatorilor de Prefabricate de Betoane din Romania.

 

Intalnirea Producatorilor de Prefabricate de Betoane din Romania

Mai multe despre aceasta intalnire puteti gasi aici.

Sursa:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!