Design interior - descopera pasiunea pentru frumos cu Fine Design Studio!

in Decoratiuni

Confortul unei locuinte nu este dat numai de catre facilitatile si dotarile moderne care ne asigura nevoile zilnice, ci si de un decor modelat dupa propria personalitate. Insa ce va faceti atunci cand nu reusiti sa va exprimati ideile si sa le materializati in ceea ce se numeste design interior? Cea mai simpla solutie este sa apelati la un specialist in acest domeniu. Acesta va ghideaza si va ofera tot ajutorul de care aveti nevoie pentru ca locuinta dumneavoastra sa prinda viata.

 

 

Design interior Fine Design Studio Fine Design Studio este alaturi de cei care isi doresc un design interior de nota 10. Aici gasiti cei mai buni specialisti, pregatiti sa va expuna cele mai importante aspecte legate de amenajarea unei case, dar si sa analizeze si perfectioneze cerintele pe care le aveti. Cu toate ca preferintele clientilor sunt pe primul loc, recomandarea si indicatiile unui designer sunt vitale. In design interior nimic nu se face la intamplare, fiecare detaliu fiind atent planificat si executat.

 

De aceea, specialistii de aici pun accentul pe relatia de socializare cu toti clientii, comunicarea si cooperarea fiind un element cheie. In fond, scopul celor doua parti implicate este unul comun, acesta fiind obtinerea unui design interior care sa indeplineasca atat partea de estetica, cat si exigentele functionale. Si desigur, sa nu uitam de ilustrarea personalitatii beneficiarului, care trebuie sa-si puna amprenta asupra decorului intr-un fel sau altul.

 

Ce inseamna mai exact design interior?

 

Chiar daca initial designul de interior a facut parte din marea disciplina numita arhitectura, acesta si-a capatat un statut de sine statator de-a lungul timpului. Ce isi propune profesia de designer? Aceasta ii invata pe oameni cum sa dea nastere unui ambient care sa imbine cat mai armonios principiile de ergonomie si antropologie, cu cele estetice. Cu alte cuvinte, aceasta specialitate are drept finalitate un spatiu interior mai practic, mai functional si mai frumos.

 

Design interior Fine Design Studio Prin design interior intelegem si un sistem bine pus la punct, care include mai multi pasi: cercetare, analiza si transpunerea tuturor cunostintelor de specialitate in procesul creativ. Asadar, orice designer va incerca mai intai sa analizeze stilul de viata al clientului, ideile acestuia si cerintele obligatorii. Dupa colectarea datelor despre solicitant, specialistul va reuni cunostintele specifice domeniului cu cele adunate recent si va incepe sa construiasca un plan.

 

Sa nu credeti ca in design interior, acesti specialisti fac totul singuri. Nimic mai neadevarat! Pentru a putea dezvolta un plan final, acestia trebuie sa colaboreze cu alte servicii profesionale, cum ar fi cele din domeniul mecanic, electric, sanitar si multe altele. Doar in acest mod va putea sa proiecteze si sa implementeze in mod corect, rapid si satisfacator solutiile propuse si aprobate de catre client.

 

Lumea este mereu in schimbare, iar moda in materie de design interior se transforma si ea. Rolul unui designer este acela de a tine pasul cu necesitatile oamenilor si de a creea o ambianta care sa aiba un impact social puternic. Orice detaliu conteaza, incepand cu forme, unghiuri, lumina, moblier, decoratiuni, stil, tema artistica etc. De aceea, specialistii incearca sa ne invete cum sa evitam greselile care ne pot transforma casa intr-un mediu neprimitor, oferindu-ne sfaturi, exemple si o parte din cunostinetele si experienta lor.

 

Specialistii in design interior de la Fine Design Studio vin in ajutorul dumneavoastra!

 

Doriti sa incepeti un proiect amplu de reamenajare a locuintei dumneavoastra , dar nu stiti cu ce sa incepeti? Costurile de investitie pot fi mari, ceea ce inseamna ca nu va permiteti ca rezultatele sa nu fie pe masura acestora. Pentru a va asigura reusita, Fine Design Studio va initiaza in arta numita design interior si va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii. Aici veti primi raspunsuri prompte, intelegere, amabilitate, dar mai ales profesionalism.

 

Fiecare idee pe care o aveti va fi atent analizata si discutata impreuna cu specialistii in design interior, astfel ca totul va iesi exact asa cum va doriti. Indiferent ca optati pentru un stil clasic sau unul excentric, competentele celor de la Fine Design Studio vor face fata chiar si celor mai inalte exigente. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa luati legatura cu un specialist!

Sursa: Zoom-Biz

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!