Pas cu pas: Cum sa decorati un ghiveci de teracota

in Ghid Practic Casa

Doriti sa va infrumusetati gradina si sa transformati un simplu ghiveci de teracota intr-un obiect care sa starneasca admiratia prietenilor dumneavoastra? Dremel va arata cum puteti face acest lucru pas cu pas ...

 

 

Cum sa decorati un ghiveci de teracota

 

Materiale necesare:

 

• Dremel 300
• Disc cu varf diamantat 4,4 mm
• Ghivece de teracota
• Vopsele emulsie in culori pastelate
• Pensula
• Creion, radiera

 

Grad de dificultate: doua stele - nivel incepator

 

Pasul 1

 

Vopsiti ghiveciul cu vopseaua pe care o doriti, aplicand chiar si doua straturi daca este cazul, apoi lasati-l sa se usuce complet.

 

Cum sa decorati un ghiveci de teracota

 

Pasul 2

 

Desenati modelul dumneavoastra pe ghiveci folosind un creion. Incercati sa trasati liniile cat mai subtiri. Folositi o radiera pentru a sterge urmele nedorite.

 

Cum sa decorati un ghiveci de teracota

 

Pasul 3

 

Urmati liniile creionului de pe vas, utilizand unealta Dremel Seria 300 cu disc cu varf diamantat 7105. Va recomandam sa exersati pe un vas de rezerva (sau pe o alta baza), inainte de a incepe designul final. Indepartati praful folosind o pensula moale si uscata.

 

Cum sa decorati un ghiveci de teracota

 

Urmati liniile creionului de pe vas, utilizand unealta Dremel Seria 300 cu disc cu varf diamantat 7105. Va recomandam sa exersati pe un vas de rezerva (sau pe o alta baza), inainte de a incepe designul final. Indepartati praful folosind o pensula moale si uscata. Proiectul final:

 

Cum sa decorati un ghiveci de teracota

 

Cum sa decorati un ghiveci de teracota

 

Despre Dremel

 

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor si alte hobby-uri creative. Prima unealta multifunctionala rotativa Dremel a fost inventata cu 80 de ani in urma si, de atunci, Dremel a devenit pe plan international un brand renumit, asigurand produse pentru o mare varietate de utilizatori.

 

Unealta multifunctionala rotativa Dremel a devenit cea mai vanduta unealta multifunctionala din lume, reprezentand angajamentul companiei pentru inovatie si calitate.

 

Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifunctionale rotative, care lucreaza la viteze inalte, fiind versatile si putand fi folosite cu peste 150 de accesorii sau atasamente Dremel.

 

Produsele Dremel usureaza munca in cadrul proiectelor de detaliu si extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau functionale, atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru utilizatorii pasionati de proiectele de DIY.

 

Pentru mai multe informatii, puteti accesa paginile de internet: www.dremel.ro/ sau www.bosch.com.ro.

Sursa: Dremel

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!