COLTAR EXTENSIBIL DE SUFRAGERIE OSCAR

2449 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR EXTENSIBIL DE SUFRAGERIE OSCAR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un nou model de coltar pentru living, marca Kolorado vine sa surprinda consumatorii de mobilier de calitate care vor sa fie in pas cu moda, dar care sa si beneficieze in acelasi timp de confort si relaxare la puterea a doua.
Pe acest calapod a fost realizat si modelul de coltar Kolorado care este un coltar extensibil complet tapitat cu stofa de calitate rezistenta la trafic intens.
Acesta iese in evidenta prin spatarele laterale care au o forma interesanta, pernele decorative, dar si prin gradul ridicat de utilitate de care dispune acest model de coltar pentru sufragerie sau living.
Atat designul cat si dimensiunile folosite pentru confectionarea noului corp de mobilier, creaza coltarului sansa de a putea fi preferat de un public mult mai numeros, din toate categoriile sociale. Si asta datorita pretului de achizitie care este unul destul de accesibil.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate