CANAPELE DIN STOFA CLARE

7020 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPELE DIN STOFA CLARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapele din stofa Clare Clare este o invitatie la conversatie. Picioarele sale din lemn masiv, discret plasate sub o structura tot din lemn masiv, ii accentueaza designul fluid, elegant, asemanator unei scoici. Accesorizeaz-o cu un fotoliu si atunci aceasta canapea va deveni, cu siguranta, vedeta apartamentului tau, o adevarata declaratie pro-minimalism. Ca multe dintre produsele Mob&Deco, Clare este o o piesa de mobilier versatila de aceea, iti va mai oferi o supriza incantatoare: in varianta cu trei locuri aceasta canapea eleganta, din stofa se transforma intr-un pat confortabil, permanent. Expertii Mob&Deco o recomanda cuplurilor moderne, care acorda o importanta egala aspectului si confortului. Excelenta alegere!

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate