ACCESORII ELEMENTE HORN STANDARD/SCAPITATE

67,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

ACCESORII ELEMENTE HORN STANDARD/SCAPITATE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cu prelungirea pentru horn, veti putea adauga 15 cm in plus la inaltimea gratarului dumneavoastra.
Caracteristici:
Accesoriile vin in completarea hornului deja existent, sunt placate cu piatra naturala standard sau scapitata si au dimensiunea de 30x40x15 cm.
Utilitate:
Prelungirea pentru horn a fost conceputa pentru a fi pozitionata deasupra hornului actual al gratarului achizitionat din gama noastra de produse. Accesoriul se potriveste atat modelelor de gratare placate cu piatra naturala standard, cat si celor placate cu piatra naturala scapitata. Inaltarea hornului ajuta la mai buna evacuarea a fumului, intretinand o ardere optima si face din gratar un punct de interes care atrage atentia de la mare distanta. 
Instructiuni de montare
Montarea se face usor, fiind suficient sa stabiliti cu cat vreti sa inaltati hornul si sa montati corect toate componentele, conform instructiunilor. Accesoriul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa,  iar componentele vor fi prinse intre ele cu un adeziv termostabil, cum este Weber Super Flex. Pentru o buna adeziune, asigurati-va ca toate piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate