COPERTINE TERASE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la INCHIDERI TERASE - Bucuresti

COPERTINE TERASE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Copertine terase - Copertina pentru terase, indiferent de tipul acesteia, are acelasi rol esential, de protectie impotriva intemperiilor (acoperire terase) ca si copertina pentru balcon.


Cand ne dorim amenajarea teraselor intr-un mod placut si eficient, vorbim de inchiderea teraselor cu sticla sau vrem sa inchidem terasele cu prelate transparente dar si de acoperirea teraselor (acoperis terasa).


Indiferent ca le numim prelate (prelata terasa), pergole (pergola terasa) sau copertine, toate  sunt extrem de utile atunci cand avem nevoie de terase acoperite (terase exterioare).



Copertine terase - model in functie de utilitate


Exista diferite modele de terase, iar modul de inchidere si acoperire a acestora depinde de nevoile clientilor nostri.


In cladirile comerciale, o copertina este imprimata cu informatii cu privire la nume, afacere si adresa, actionand astfel si ca un  panou publicitar (copertine spatii comerciale).


Bineinteles, in primul rand, acestea ofera umbra, ruperea vaturilor puternice si protejarea de ploaie sau zapada.


In cazul in care copertinele sunt  proiectate si construite pentru conditii nefavorabile, ele sunt folosite si in anotimpul rece. Cand se face frig ele sunt foarte eficiente ca si copertine pentru balcon.


Restaurantele folosesc adesea copertine suficient de largi pentru a acoperi o zona de exterior, in special pentru mese in aer liber (copertine terase restaurante).



Copertine terase a de ce copertine pentru terase?


Copertinele de terase sunt foarte rezistente, fiind alcatuite din panza teflonata si impermeabila.


Pot fi sterse sau scuturate cu usurinta, nu este nevoie de eforturi importante pentru intretinerea lor.


Protejeaza de soare, ploaie, zapada,  vant si praf, atat  terasa dumneavoastra cat si ferestrele cladirii. La fel de eficiente sunt si atunci cand sunt folosite ca si copertine pentru intrarea in casa.


Ofera mai multe intimitate celor care vor sa profite de spatiul protejat de copertinele pentru terase.



Copertine terase a tipuri de copertine pentru terase


Tentrom Paradise onoreaza comenzi pentru o multitudine de tipuri de copertine pentru terase.


Enumeram cateva dintre cele cerute pe piata: copertine  fixecopertine mobilecopertine retractabile (copertina terasa retractabilapergole retractabile).


De asemenea, pot fi copertine terase transparente sau copertine terase din material textil.



Copertine terase a mecanismul copertinelor pentru terase


Mecanismul  de functionare a copertinelor pentru terase poate fi actionat manual sau  electric ( cablu electric sau telecomanda).


Sistemul depinde de tipul de terasa inchisa si copertina solicitat - fixe sau retractabile (copertine terase retractabile).


Copertinele moderne pentru terase sunt dotate, la cererea clientilor, cu senzori de vant si soare.


De asemenea, puteti trasforma o copertina verticala in copertina orizontala printr-un mecanism optional foarte util (copertine verticale terase, copertine orizontale terase).


In raport de dimensiunile copertinei, aceasta este sprijinita de brate si console de prindere.


Firma noastra utilizeza elemente de sustinere a panzei copertinei de cea mai buna calitate si din materiale usoare. Acestea pot fi cabluri de rezistenta din oteluri speciale, articulatii , arcuri si brate inoxidabile.



Copertine terase - de ce sa apelati la noi?


Apelati la firma noastra pentru simplul motiv ca va furnizam la comanda orice tip de copertine pentru terase va intereseaza.


Dumneavoastra alegeti culorile, materialul, mecanismul si dimensiunile copertinei de terasa. De asemenea va putem oferi si marchize sau umbrele pentru terase.


Noi va oferim consultanta gratuitamontaj rapid si preturi reduse (copertine terase preturi).


Pentru detalii suplimentare puteti ajunge la noi si cautand pe internet expresii precum :arulouri exterioarea, acopertine pretasau arulouri terase aprelate pentru terasea si aprelata terasa preta .


Nu mai stati pe ganduri, garantam pentru produsele noastre!


Va asteptam apelurile si mesajele cu cele mai bune copertine pentru terase de pe piata (copertine terase).


 

 

Contacte - INCHIDERI TERASE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate