INCHIDERE BALCON CU GEAMURI GLISANTE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la INCHIDERI TERASE SI BALCOANE - Bucuresti

INCHIDERE BALCON CU GEAMURI GLISANTE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Inchidere balcon cu geamuri glisante! Inchiderea unui balcon cu geamuri glisante este o metoda noua si inovatoare. Geamurile glisante au mai fost folosite si in trecut pentru inchiderea balcoanelor, insa mecanismul pe care il folosim noi este revolutionar. Acelasi mecanism il folosim si pentru inchiderea teraselor.

Inchiderea balconului cu geamuri glisante prin sistemul Todocristal


Acest sistem se numeste Todocristal si are multiple avantaje in ceea ce priveste estetica, protectia impotriva intemperiilor si intrebuintarile practice ale unui balcon inchis cu sticla culisanta.
Sticla balconului folosita prin sistemul Todocristal de ferestre glisante este securizata. Nu veti avea probleme din acest punct de vedere.


Un balcon inchis cu sticla foarte aratos


Atunci cand va uitati de afara la un apartament, imediat zariti balconul, daca este inchis sau nu, si daca este unul cu o arhitectura a spatiului frumosa si eficient folosita.
Un balcon inchis cu geamuri glisante prin sistemul Todocristal ofera privirii un aspect placut, atat din interior, cat si din exterior. Faptul ca nu are rame care sa obtureze privirea, ofera senzatia de open space, curatenie si lux. La terasele inchise cu prelate transparente cu capse si bride ori casetate, este aceeasi senzatie de spatiu liber, insa mai opac.
De asemenea, lipsa ramelor este si un aspect igienic, pe sub ramele din metal sau plastic se strange murdarie, si, pe langa aspectul neplacut, mai este si cel de curatenie. Puteti curata geamurile foarte usor fara a fi deranjati de ramele unde se strange murdaria.


Inchiderea balconului ofera protectie impotriva intemperiilor


In anotimpului rece putem sa stam linistiti in casa pentru ca un balcon inchis cu geamuri glisante este perfect etans si nu lasa vantul, zapada sau ploaia sa patrunda in incapere.
Sistemul de geamuri culisante se intrepatrunde perfect si nu lasa nimic sa intre, in afara de razele binefacatoare ale soarelui.
Vara este un anotimp calduros dar care poate aduce ploi rapide si vant puternic. In aceste situatii este bine sa aveti inchis balconul cu sistemul nostrum revolutionar de inchidere cu geamuri culisante. De asemenea, cu acest sistem puteti realiza si compartimentari interioare cu pereti despartitori de sticla.


Avantaje practice ale inchiderii balconului cu geamuri glisante


Un mare avantaj este greutatea redusa a sistemului de inchiderea a balcoanelor cu geamuri glisante. Acesta este usor si se pozitioneaza pe partea de jos a balconului, evitandu-se astfel un sistem de prindere in partea superioara. Prinderea in partea superioara poate crea probleme in timp deoarece se pot desprinde elementele de prindere.
Poate cel mai mare avantaj practic este cel al spalarii si curatirii geamurilor glisante a balcoanelor. Faptul ca geamurile culiseaza si sunt retractabile, ne ajuta foarte mult atunci cand vrem sa le curatam.
Nu mai trebuie sa riscam si sa ne aplecam in partea exteriaoara a geamurilor pentru a le spala, pur si simplu le intoarcem si le curatam corespunzator.
Va oferim si produse complementare cum ar fi: copertine retractabile, copertine la intrarea casei, copertine pentru balcon, marchize si umbrele pentru terase.
Alegeti cu incredere sistemul de inchidere a balcoanelor cu geamuri glisante de la Todocristal!







Contacte - INCHIDERI TERASE SI BALCOANE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate