SCAUN SYN MARILYN 1970

1136 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANTARES ROMANIA - Bucuresti

SCAUN SYN MARILYN 1970
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

1970 Syn Marilyn este mai mult decat un scaun ergonomic, este un asistent care te sustine sanatos la birou, El te ajuta sa te concentrezi pe taskurile tale zilnice si nu pe durerea de spate cauzata de sezutul incomod.
1970 este un scaun ergonomic de birou cu un spatar inalt foarte comod care asigura o postura corecta coloanei vertebrale a utilizatorului. Spatarul este cromat si imbracat in plasa elastica ergonomica tip "ERGO Flex" Germany, Mecanismul acestui scaun de birou este unul "syncron" cu antisoc, Posibilitate de montare mecanism cu translatie a sezutului, Amprenta la sol a bazei din aluminiu slefuit in forma piramidala este de 69 cm, Pentru a evita zgarierea parchetului se recomanda role gumate.
In afara de avantajele mai sus mentionate, scaunul de birou 1970 Syn Marilyn poate fi personalizat si prin tipul si culoarea de tapiterie dorita.
Greutate maxima sustinuta 130 Kg,
Scaun de birou recomandat persoanelor care petrec mult timp la locul de munca in fata calculatorului.

Garantie - 36 luni

Contacte - ANTARES ROMANIA:

Telefon fix: 021361515

Telefon mobil: 0743014278

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate