GRESIE EXTERIOR | GRESIE PORTELANATA DE EXTERIOR | GRESIE ITALIA

70 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

GRESIE EXTERIOR | GRESIE PORTELANATA DE EXTERIOR | GRESIE ITALIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

GRESIE DE EXTERIOR - GRESIE PORTELANATA ITALIA

TRIMITEM MOSTRE DE GRESIE in toata tara pentru a vedea fizic modelul dorit. Tel. 0741994167.
Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt produse in ITALIA, sunt de trafic intens, interior, exterior si sunt adecvate inclusiv la INCALZIREA IN PARDOSEALA.
Pentru mai multe modele intra pe site: www.angel-company.ro
Pentru informatii sau suport tehnic ne poti contacta la telefon.

OFERIM TRANSPORTUL GRATUIT oriunde in Romania de la… Citeste mai mult > pe site: www.gresieportelanata.ro/transport-gratuit-gresie-portelanata/ sau cere informatii 0741994167

Amenajarea spatiului exterior cu o gresie portelanata devine o provocare de cele mai multe ori cand vine vorba de design, alegerea culorii si a utilitatii acestei gresii de exterior. Ramanem in "pana de idei" si atunci apelam la comercianti, designeri, mesariasi, internet si reviste de specialitate in amenajarea spatiilor exteriore.

Oferim transportul Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult pe site > https://www.gresieportelanata.ro/transport-gratuit-gresie-portelanata/

La cerere, putem trimite mostre in toata tara pentru a vedea fizic modelul dorit..
PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI. Tel 0741994167

Dupa o experienta de peste 15 ani in domeniu Angel Company vine in intampinarea dumneavoastra cu tot profesionalismul si solutiile tehnice actuale pentru a va amenaja spatiul exterior cu o gresie portelanata italiana de exceptie. Angel Company va prezinta cele mai bune oferte actuale de ceramica portelanata pentru exterior si interior. Cele mai noi modele tip parchet sau cele care imita piatra naturala, travertinul, marmura dau o nota in plus de eleganta, rafinament, bun gust si nu in ultimul rand garantia unei alegeri inspirate.

Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata comercializata de firma noastra sunt import Italia, de trafic intens (PEI 4 - 5) adecvate pentru interior, exterior si pardoseli incalzite.

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate