GRESIE TIP PARCHET - GRESIE IMITATIE LEMN - CEA MAI BUNA GRESIE TIP PARCHET PORTELANATA

120 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

GRESIE TIP PARCHET - GRESIE IMITATIE LEMN - CEA MAI BUNA GRESIE TIP PARCHET PORTELANATA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Gresie tip Parchet - Gresie Imitatie Lemn - Cea mai buna gresie tip parchet import Italia

Toate modelele de gresie tip parchet pe care le comercializam sunt produse exclusiv in ITALIA sunt adecvate pentru exterior, interior, trafic intens si incalzire in pardoseala.
SOLICITA O MOSTRA si o trimitem prin curier rapid, pentru a vedea fizic cum arata.
Pentru mai multe modele intra pe site: www.angel-company.ro
Pentru informatii sau suport tehnic ne poti contacta la telefon. 0741994167

Doriti o gresie tip parchet care să imite perfect lemnul, oferind în același timp un aspect natural și eliminând preocupările legate de întreținere și costuri ridicate, soluția ideală o reprezintă gresia tip parchet portelanată. Angel Company vă oferă cea mai bună ofertă de gresie tip parchet portelanată, produsă 100% în Italia. Beneficiați de calitate superioară la prețuri accesibile, cu posibilitatea livrării în toată România. Alegeți gresia tip parchet portelanată, o soluție economică și practică, cu un aspect autentic de lemn masiv.
Pentru o alegere corectă și informată, Angel Company vă pune la dispoziție toate informațiile și datele necesare. Descoperiți informații esențiale pentru alegerea și montarea unei gresii tip parchet de excepție. Recomandăm utilizarea gresiei portelanate pentru încălzirea în pardoseală, deoarece este o alternativă economică, practică și de lungă durată comparativ cu parchetul din lemn masiv. Ceramica, în special gresia portelanată, este un bun conductor termic cu o inerție termică ridicată, ceea ce va reduce semnificativ costurile de încălzire și răcire ale spațiului.
Investiți în gresia tip parchet portelanată, de calitate superioară, produsă în Italia, pentru a aduce un aspect elegant și natural în locuința dumneavoastră. Profită de oferta noastră și bucură-te de o gresie tip parchet durabila și ușor de întreținut, care va rămâne la fel de frumoasa ca și lemnul masiv, dar cu avantajele suplimentare pe care le oferă tehnologia gresiei portelanate.
Pentru informatii si suport tehnic, ne puteti contacta la telefon / whatsapp 0741994167.

Dimensiuni - 20x120 cm

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate