PARDOSELI INDUSTRIALE

50 RON

(Pretul contine TVA)

De la SAGI ART - Bucuresti

PARDOSELI INDUSTRIALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pardoselile industriale sunt pe baza de ciment special de inalta rezistenta care odata intins si nivelat este tratat cu un strat compus din cuartz si pigmenti de culoare. Apoi suprafata este lucrata cu ajutorul unei masini care il elicopterizeaza si devine astfel foarte densa si dura. In final se pot aplica tratamente speciale pe baza de rasini si lacuri care dau betonului un aspect lucios si care confera impermeabilitate la apa si compusi organici si chimici (uleiuri, carburanti, grasimi etc)

Este folosit pentru orice tip de trafic care solicita intens suprafata, uzura prelungita si stres termic, chimic si mecanic (vibratii, transport si manipulare).

Betonul elicopterizat se poate realiza in diferite culori in functie de dorinta clientului.

Sunt destinate in special in halele industriale de orice fel, depozite si magazine en-gros, hoteluri, spitale, silozuri, parcarile supermarketurilor, mall-urilor, expozitii,garaje subterane etc.

Pentru intrebari, detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati direct.

Garantie - 2 ani

Contacte - SAGI ART:

Telefon mobil: 0732566386

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate