PARDOSEALA ECOLOGICA PURLINE

44,96 EUR

(Pretul contine TVA)

De la ERTA SRL - Ploiesti

PARDOSEALA ECOLOGICA PURLINE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cu PURLINE, wineo ofera prima podea sintetica fabricata din materii prime regenerabile și umpluturi naturale. Materialul de baza este poliuretanul, un produs de de calitate, care este versatil, rezistent la uzura si foarte rezistent la solvenți, substanțe chimice și efecte meteorologice. Datorita acestor proprietați, este frecvent utilizat, printre altele, in industria de automobilelor și mobilier, in sectorul medical și pentru sali sportive.

Cercetatorii nostri produse au reușit sa inlocuiasca produsele petrochimice din poliuretan cu produse bio pe baza de uleiuri de canola și ricin. Fara clor, plastifianți sau solvenți, cu miros neutru și aproape fara emisii.

Acest bio-poliuretan PURLINE este deosebit de potrivit pentru utilizarea in zonele sensibile. Cu proprietațile sale compatibile de mediu și sanatate, este ideal pentru sectorul de sanatate, in spitale și camine de batrani, dar și pentru cladirile publice, cum ar fi gradinițe.

Și PURLINE este, de asemenea, o gura de aer proaspat in casa - nu numai cu proprietațile sale ecologice, dar și datorita designului modern, plin de culoare și creativitate. Cu adevarat inovator: dar tipic pentru wineo!

PURLINE Levante este podeaua nostru de calitate, cu un spectru larg de culori, de la pastel pana la nuante indraznete. Culorile armoniza minunat cu altele și pot fi combinate in mod creativ. Lumina face ca parchetul sa arate plin de viața - și ofera o interacțiune perfecta intre culoare si arhitectura.
Date tehnice:
- dimensiuni rola 2 x 20m
- Grosime 2.5mm
- clasa de utilizare 34 / 43
- montare prin lipire
- 24 decoruri

Dimensiuni - 0.2 X 0.2 cm

Garantie - 10 ani

Contacte - ERTA SRL:

Telefon fix: 0244510166

Telefon mobil: 0723201501

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate