OFERTA SPECIALA

29 RON

(Pretul contine TVA)

De la ONEBRAND - Braila

OFERTA SPECIALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferta speciala de la POLYSTONE. Polistirenul verde EPS 80: La fiecare bax de polistiren expandat ignifugat de fatada POLYSTONE. Polistirenul verde EPS 80 se acorda gratuit indiferent de grosimile placilor un set de manusi PLOVER din material textil cu insertii de plastic speciale pentru constructorii de termosistem pentru termoizolatii de fatada.
POLYSTONE. Polistirenul verde." EPS 80 - este un polistiren expandat ignifugat de fatada folosit, in special, pentru constructii in conformitate cu standardele europene SR EN 13163:2003 specifice polistirenului expandat. Polistirenul expandat, ca orice alt material pentru constructii, se regaseste inregistrat in REGISTRUL UNIC al Consiliul tehnic permanent pentru constructii din cadru Ministerului dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintei pe adresa www.ctpc.ro la anexa 2, familia 2.38, pozitia 64.
Polistirenul expandat ignifugat " POLYSTONE. Polistirenul verde" este folosit cu succes in termoizolatii pentru cladiri. "POLYSTONE. Polistirenul verde" este marca inregistrata si un concept inovator al companiei ONEBRAND Braila, Romania. Calitatile principale ale polistirenului "POLYSTONE. Polistirenul verde." sunt: - gradul de compresiune min. 80 Kpa; - coeficientul de transfer termic de max. 0,036; - densitate minima a produsului de 14,4 kg/mc.

Contacte - ONEBRAND:

Telefon fix: 0788107000

Telefon mobil: 0788107001

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate