ECOFILM C - FOLIE PENTRU INCALZIRE RADIANTA DIN TAVAN

19 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la S.C. FLOMAR ELECTRIC SRL - Alba Iulia

ECOFILM C - FOLIE PENTRU INCALZIRE RADIANTA DIN TAVAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Folia Ecofilm C incalzitoare este fabricata cu latimea de: 40,50,60cm, in corelatie cu dimensiunile placilor de gips-carton si cu o putere de 140 si 200W/mp iar pe lungime poate fi taiata in pasi de 2,5cm.
Se utilizeaza sub tavanele de gips-carton, formand impreuna cu acesta un "panou radiant", de dimensiuni marite si totodata invizibil. Principiul de functionare este acelasi ca si in cazul panourilor radiante infrarosu, cu diferenta ca sistemul fuctioneaza la o temperatura mai redusa (aprox. 50°C), dar compenseaza prin suprafata mare de radiatie. Sistemul este avantajat prin distributia uniforma a caldurii si radiatiei infrarosu, pe toata suprafata camerei.
Etapele instalrii sunt: aplicarea foliei Ecofilm peste vata minerala fixata anterior; executarea conexiunilor electrice prin legarea in paralel a benzilor cu conductori de cupru si conectori adecvati; aplicarea foliei hidroizilante din polyester si la urma placile de gips-carton. Tot sistemul se conecteaza la un termostat.
Acest mod de incalzire se situeaza printre sistemele cu cele mai reduse cheltuieli posibile de pe piata oricarui tip de incalzire actual, atat in ce priveste costurile de achizitie cat si cele de incalzire.
In Europa este printre cel mai utilizat sistem de incalzire al momentului pentru imobile noi sau pentru cele supuse renovarii datorita celor trei mari calitati pe care le detine: economic, sanatos, durabil.
Exemplu: pt. a incalzi o camera de 20mp (foarte bine izolata) este suficienta instalarea in tavan a doar 10mp de Ecofilm 200W/mp, cu un cost de achizitie de 235 Euro TVA inclus pentru intreaga incapere.
Garantia acordata foliei incalzitoare Ecofilm C, este de 10 ani iar durata de functionare de >40-50 de ani.

Garantie - 10 ani

Contacte - S.C. FLOMAR ELECTRIC SRL:

Telefon fix: 0358111272

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate