SALTEA PRELUDIO LATEX

1522 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC LUCS DESIGN SRL - Bucuresti

SALTEA PRELUDIO LATEX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Latexul este format din milioane de celule deschise legate intre ele intr-un sistem de microcanale optimizate prin alveolele de aerisire realizate de blocul de latex.
Aceste caracteristici asigura circulatia aerului facilitand eliminarea umiditatii si eliminand caldura corpului din zona de contact cu salteaua.
Datorita inaltei elasticitati a latexului la compresiunea exercitata de catre corp stratul superficial de contact ramane cu celulele deschise permitand in continuare circulatia aerului.
Acest tip de saltele au 3 zone de sustinere date de diametrul diferit al alveolelor, astfel incat se adapteaza la anatomia corpului, avand in compozitie 20% material natural si 80% latex sintetic.
Suport textil netesut - vata 800 gr/mp si fibra antialergica 150 gr / mp (fata de iarna); vata 800 gr/mp si fibra antialergica 90 gr/mp (fata de vara).
Suprafata exterioara este matlasata complet.

Salteaua din latex are fata de vara si de iarna, o inaltime de 17 cm iar continutul este tratat impotriva acarienilor.
Putem executa orice dimensiune in maxim 5 zile lucratoare.

Dimensiuni - 140X200 cm

Garantie - 24 luni

Contacte - SC LUCS DESIGN SRL:

Telefon mobil: 0722327743

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate