PERGOLE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la AMBISUN - Brasov

PERGOLE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pergolele sunt concepute pentru terase de dimensiuni mari sau mici, sa reziste in fata fenomenelor meteorologice extreme de vant puternic, ploaie si soare puternic. Profile din aluminiu, culorea standard este alb, dar se pot vopsi comform paletarului ral sau imitatie de lemn. Acoperisul este etractabil din material Dickson, impermeabil, ignifug, 100% protectie ultra-violeta. In combinatie cu rulouri din plastic transparent sau geamuri culisante terasa devine functionala atat in sezonul cald cat si cel rece.
Īn plus pergolele sau constructiile de lemn asemanatoare pot indeplini si alte functii cum ar fi acoperis, pentru locul de parcare al masinii, bicicletei dvs. sau a locului de depozitare pentru diverse lucruri.
Ele se pot folosi si ca terase pentru restaurante. O pergola AMBISUN este un element arhitectonic al gradinii care poate avea diverse forme.

Contacte - AMBISUN:

Telefon fix: 0742624786

Telefon mobil: 0752624786

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate