DESIGN INTERIOR MODERN IN SINAIA

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR MODERN IN SINAIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O vilă sau casa proiectată de un architect si amenajata de un designer interior este rezultatul pentru a combina minimalismul si cultura, rezultând un exemplu unic de autonomie energetică a stilului si designului. Este o casă stil minimalist în care gustul si designul modern îndeplinesc pasiunea si respectul fată de natură. Proiectul se potriveste perfect cu peisajul înconjurător si are ca rezultat o locuintă avangardistă si durabilă din punct de vedere tehnologic. Efectul general este unul de mare frumusete si originalitate, făcând fiecare sărbătoare aici o experientă cu adevărat unică, datorita acestui living cu design interior modern. Alte detalii interesante, pe lângă utilizarea materialelor sofisticate, a mobilierului productie Italia si a corpurilor de iluminat elegante si rafinate; O atentie deosebită a fost acordată si functionalitătii si confortului tehnologic - de la accesorii, până la aparatele electrice de înaltă tehnologie care au fost alese cu mare grija. Atmosfera livingului este una solemna de seara in care s-a mizat foarte mult pe creearea unui spatiu cat mai intim si mai confortabil in care te poti relaxa cu placere uitand de stres si de lumea exterioara pentru cateva momente fie ele lungi sau scurte.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 350 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate