DESIGN INTERIOR CASA STIL CLASIC

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

DESIGN INTERIOR CASA STIL CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem firma specializta in servicii de design interior si amenajari interiore case in stil clasic si modern . Realizm proiecte de design interior tinand cont de necesitatie proprietarilor dar si de tipul de arhitectura al casei in curs de amenajare . Acasa este locul in care ne dezvoltam personalitatea, ne creem vise, ne formam ca oameni. Acasa este locul in care gasim dragoste, protectie, sinceritate. Acasa este locul in care nu avem nevoie de masti sociale, in care nu ne fardam sentimentele si ne putem exprima liber gandurile. Acasa este acea casa care ne reprezinta, care ne ajuta sa ne confera relaxare si confort.
Pentru transformarea unei locuinte in “acasa" este nevoie de amenajarea sa intr-un mod cat mai atent si profesionist si de cativa strop de dragoste. Pentru ca iubim aerul curat, pentru ca avem nevoie de spatiu, pentru ca ne place sa ne rasfatam simturile, multi dintre noi viseaza sa traiasca intr-o vila. Pentru persoanele cu adevarat norocoase care reusesc sa se bucure de confortul unei vile, vin cu cateva sfaturi in ceea ce priveste designul de interior folosit.

Dimensiuni - 155 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate