AA INTERIOR TRENDS SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - AA INTERIOR TRENDS SRL

Telefon mobil: 0741112312

Contact: Alexandra Ciausu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei AA INTERIOR TRENDS SRL

AA Design Interior magazin online decoratiuni interioare si blog cu specific design interior.

Pentru ca ne place frumosul si iubim amenajarile personalizate, vrem sa impartasim cu voi ideile de design interior, sugestiile si produsele pe care le vom gasi in lumea intreaga.

Din pasiune pentru amenajarile interioare am inceput blogul AA pentru a va prezenta idei de amenajri, ultimele tendinte in designul de interior, evenimente de lansare a produselor, cat si o parte dintre designerii de produs din Romania.

Incepand cu 30 martie 2016 AA Interior Trends SRL a deschis si un magazin online cu livrare in toata tara, din dorinta de a va putea oferi produse in tendinte de cea mai buna calitate, dar cu tipare si forme speciale. Am deschis un loc de unde va puteti face cumparaturile online pentru lenjerii de pat, paturi si coverturi, perne decorative, perdele de dus, draperii si perdele pentru living, dormitor sau bucatarie, dar si materiale pentru finisaje interioare.

Suntem in continua dezvoltare a gamei de produse si a modului in care va putem oferi cea mai frumoasa experienta, astfel incat fiecare vizita sa fie un moment de relaxare, informare si buna dispozitie.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate