COLOMADE CONSTRUCT

Intorsura Buzaului, Covasna

str Fabricii nr 33A

Contacte - COLOMADE CONSTRUCT

Telefon mobil: 0762662469

Contact: Muntean Ioana

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei COLOMADE CONSTRUCT

Realizam constructii civile si industriale, comercializam produse pentru domeniul constructiilor civile si industriale, servicii pentru constructii, renovari si amenajari atat interioare cat si exterioare .
In ariile in care activam suntem dedicati dezvoltarii continue, inovarii si diversificarii domeniilor. Conducerea societatii orienteaza directiile afacerii catre valorile familiei: incredere reciproca si coeziune intre membrii acesteia.
Asiguram protectia, sprijinul si motivarea angajatilor, obtinem rezultate prin stimularea talentului si a performantei individuale.
Colomade ofera servicii si sisteme de cea mai buna calitate, care raspund cerintelor de inovatie tehnica, aplicatii economice si solutii durabile. In plus pe langa performanta serviciilor noastre, estetica este un element cheie al filosofiei noastre.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate