EURO FINANCE & INVESTMENT SRL

Satu Mare

Ctin. Brancoveanu 18

Firme

Contacte - EURO FINANCE & INVESTMENT SRL

Telefon mobil: 0744174720

Fax: 0361810526

Contact: Albert Deak

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei EURO FINANCE & INVESTMENT SRL

Firma EURO FINANCE & INVESTMENT S.R.L este o companie de consultanta si facilitator de capital extern pentru proiecte diverse in domenii diverse de productie, pentru achizitii de cladiri, utilaje, mijloace de transport sau achizitii de intreprinderi functionale, dezvoltari de investitii noi, extensii si reamenajari sau pentru refinantrea creditelor.

In asociere sau parteneriat cu diverse compani de servicii financiare, contractori/facilitatori de fonduri din USA, Marea Britanie, Australia, Germania si alte tari intermediaza si faciliteaza fonduri nelimitate in valuta pentru investitii, firme private, Administratii Locale, Regii Autonome, proiecte mari guvernamentale in Romania si in orice zona a globului.

EURO FINANCE & INVESTMENT S.R.L intermediaza aplicatii de proiecte, prezentari de proiecte si/sau initiative privind solicitarea de Capital de Risc, Finantare, Facilitati de finantare si tranzactii de tipul participarii la capital si dividende (Joint Venture).

Propunerile de proiecte incep de la 1 Milion EURO in sus.
EURO FINANCE & INVESTMENT S.R.L poate ajuta companiile din Romania sau din orice zona a globului in scopul obtinerii de credite de la 1.000.000 EURO in sus prin partenerii nostrii exteri.

Proceduri simple pentru accesarea fondurilor, dobanzi printre cele mai mici de pe piata financiara internationala, termene rezonabile, rapiditate, eficienta.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate