Cazinouri cu o arhitectura impresionanta

in Arhitectura

Cazinourile au reprezentat, inca din cele mai vechi timpuri, un loc in care oamenii mergeau pentru distractie si socializare. In prezent, oamenii merg adesea pentru experienta in sine. Dincolo de distractia generata de jocurile de noroc, aici se pot bucura de mancaruri alese sau pot lua parte la concerte.

Cazinouri cu o arhitectura impresionanta

In zilele noastre, numarul cazinourilor terestre este in scadere. Asta deoarece obiceiurile oamenilor s-au schimbat si tot mai multi prefera sa se distreze pe internet, unde au la dispozitie zeci de mii de sloturi online, mese de ruleta, baccarat si blackjack live, poker, bingo, table si altele.

Insa cazinourile isi pastreaza un farmec aparte, mai ales ca multe dintre ele se afla in cladiri spectaculoase, ce se remarca si prin arhitectura. In vremurile de odinioara, unele cazinouri aveau si sali de teatru si reprezentau principalele puncte de atractie in orasele respective. Arhitectura reprezinta, de asemenea, un punct forte. Iar despre cazinourile care se remarca din acest punct de vedere vom "vorbi" in acest articol.

Cazinoul din Venetia, cel mai vechi din lume

Primul cazinou din lume a fost inaugurat in Venetia. Se afla intr-un palat superb construit in secolul al XVII-lea. Odata ajuns aici, automat vei intra intr-un univers mirific, in care va iesi in evidenta arhitectura spectaculoasa, piesele de decor lucrate si intretinute cu mare atentie. Este un loc care te transpune in timp, mai ales ca se afla in unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Iar ca bonus: palatul are vedere la Grand Canal din Venetia. Tine cont ca dress code-ul este destul de strict si nu poti intra in haine de vacanta, insa pentru o experienta inedita este un loc ce merita vizitat.

Cazinoul din Monte Carlo, probabil cel mai cunoscut din Europa

Cazinoul din Monte Carlo

Cazinoul din Monte Carlo este poate cel mai cunoscut din toata Europa. Cand spui Monte Carlo automat te gandesti la lux, oameni bogati, masini de sute de mii de euro. Iar cazinoul de aici nu face exceptie. Cladirea este ea in sine o marturie a luxului. Cazinoul a fost inaugurat in 1863 si arhitectura Belle Epoque este impresionanta. Interiorul este si el magnific si intrarea poate fi vizitata si de cei care nu doresc sa joace. In plus, aici se afla si o cafenea in care te poti bucura de preparate intr-un decor mirific.

Cazinoul Marina Bay Sands se afla in una dintre cele mai spectaculoase cladiri din lume

Marina Bay Sands este considerata o minune a lumii noi, iar arhitectura acestui hotel a pus Singapore pe harta mondiala. Cand spui Singapore, primul lucru pe care il ai in minte este acest hotel. Cele trei turnuri conectate de un SkyPark ce sfideaza gravitatia, cu piscina infinity superba fac din acest loc sa fie o atractie turistica in sine. Tot aici se afla si un cazinou cu peste 2.300 de aparate si numeroase mese de ruleta si blackjack. Iar restaurantele din hotel sunt si ele extraordinare.

Cazinoul Bellagio, un simbol din Las Vegas

Cazinoul Bellagio Las Vegas

Cand spui Las Vegas automat te gandesti la hotelurile cu cazinouri de lux. Las Vegas a devenit cunoscut la nivel mondial datorita distractiei generate de jocurile de noroc, iar oamenii vin aici special pentru acest lucru. Printre cele mai cunoscute hoteluri este Bellagio, un loc emblematic care se remarca prin fantanile spectaculoase. Arhitectura hotelului este, si ea, spectaculoasa iar cuvantul care o descrie cel mai bine este eleganta. Dincolo de distractia la jocuri de noroc, aici mai sunt organizate si concerte, dar si spectacole Cirque du Soleil. In plus, aici se afla si Galeria de Arta Plastica Bellagio.

Sursa foto canva.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!