Ce culori sunt la moda atunci cand alegi mobilierul de bucatarie?

in Decoratiuni

Mereu apar noutati cand vine vorba de design interior, de aceea alegerea unui mobilier care care sa se pastreze in tendinte poate fi o adevarata provocare. Azi ne-am propus sa ne oprim atentia asupra bucatariei, un loc extrem de important ce trebuie sa imbine perfect estetica cu utilul. Ce culori sunt in tendinte pentru mobila de bucatarie? Sa descoperim!

Culori mobila bucatarie

Mobila de bucatarie in culori neutre cu accente vibrante

Nuantele neutre raman sigure, pentru cei ce-si doresc sa se bucure de un ambient prietenos, dar in tendinte. Tonurile de bej, maro, gri, ivory, alb reusesc mereu sa surprinda prin prospetimea pe care o aduc in aceasta incapere. Daca iti doresti un decor care sa se pastreze modern si peste ani poti opta pentru corpuri de mobilier albe si blaturi in nuante de sonoma sau gri, spre exemplu. O masa cu blat alb combinata cu scaune in culori mixte, poate fi exact punctul vibrant al incaperii.

Intr-o zona moderna in care ai amplasat piese de mobila bucatarie nature, poti aduce energie cu ajutorul accesoriilor. Amplasarea de suporturi pentru cutite sau a separatoarelor in culori vibrante poate aduce dinamica in incapere. Acelasi efect dinamic il au si ghivecele cu plantele verzi.

Nuante naturale si culori organice inspirate din natura

In acest sezon continua sa se poarte nuantele organice, inspirate din natura. Corpurile de mobila de bucatarie in culoarea stejarului sonoma, stejarului artizan, a arinului arctic sau a fagului ofera un plus de caldura acestei incaperi. Dealtfel tonurile naturale sunt atemporale si se pastreaza in tendinte. Daca iti doresti o bucatarie versatila, calda, opteaza pentru mobila in nuante organice. Fie ca incluzi mese, dulapuri inferioare si polite suspendate realizate din lemn masiv, ori variante din PAL si MDF cu aspect de lemn natural, vei face o alegere inspirata.

Creaza un ambient dinamic modern folosindu-te de contraste indraznete

Contrastele continua sa fie apreciate in bucatariile moderne. Si nu vorbim doar despre asocieri coloristice. E interesant sa observi ce energie se creaza daca alegi corpuri de mobilier albe cu fete in diferite tonuri de albastru vibrant, verde ori orange si finisaje contrastante cum ar fi lemn masiv si sticla transparenta sau lucioasa. Exista numeroase corpuri de mobilier pentru bucatarie moderne care pot defini un ambient cu adevarat exceptional. De la mesele de bucatarie tip console cu spatii de depozitare din MDF si sticla la corpurile tip cabinet inferior cu finisaje extra lucioase ce pot fi combinate cu blaturi contrastante.

In acest an doar imaginatia poate fi piedica in descoperirea celor mai distinse si versatile asocieri cromatice. Totusi analizand revistele de design interior si magazinele online de mobila pentru bucatarie, cu siguranta vei reusi sa descoperi combinatiile perfecte pentru locuinta ta.

Sursa de imagine: Toyakisfoto.photos - stock.adobe.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!