Topul celor mai scumpe si al celor mai ieftine case de vacanta

in Casa de vacanta

Pretul caselor de vacanta a scazut cu pana la 52,4% de la inceputul anului 2008 pana in prezent. Cea mai mare scadere de pret din ultimii doi ani a fost inregistrata de proprietatile din judetul Brasov.
 
Primul loc in topul celor mai scumpe case de vacanta se situeaza o vila cu doua etaje plus mansarda si o suprafata utila de 600 de metri patrati din Sinaia, judetul Prahova. Vila are 12 camere si este pozitionata la iesirea din oras, pe drumul spre Cota 1.400. Pretul solicitat este de 3 mil. euro.

 

 

Locul doi apartine unei vile cu zece camere din Snagov. Locuinta este situata chiar pe malul lacului, in deschiderea mare a acestuia. La demisol are camera tehnica, spalatorie, living cu iesire catre terasa cu vedere la lac, piscina interioara de 100 metri patrati, sala de sport, crama, o baie si garaj cu doua locuri. Parterul este compus din bucatarie, dinning, living, un dormitor si doua bai, plus o terasa mare cu vedere la lac. La etaj se afla trei dormitoare, o baie si inca o terasa. Proprietatea mai detine si o casa de administratie de 80 metri patrati, ponton si garaj pentru barca. Pretul de 1.740.000 de euro include si o salupa.

 

Pe locul trei se situeaza un conac boieresc renovat din localitatea Simand, judetul Arad. Conacul a fost construit la mijlocul secolului al XIX-lea de Baronul Urban Petru de Monyoro. Are 16 camere si o suprafata utila de 640 de metri patrati. Terenul aferent are o suprafata de 11.800 de metri patrati. In anul 1994, conacul a fost complet renovat, fiind pastrate toate elementele originale. Are livada proprie si este inconjurat de un parc. Piscina de 50 de metri patrati poate fi amenajata pentru a beneficia de resursa de apa termala aflata la ...

Citeste articolul integral

Autor: Alexandru Urzica

Sursa: Capital

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!