Project Expo, primul targ imobiliar din 2011, vine cu reduceri de pret si ofertele speciale

in Targuri si expozitii

Primul eveniment imobiliar al anului, Targul PROJECT EXPO, promite sa fie un adevarat punct de reper in evolutia acestei piete in 2011. Ca de obicei, oferta este extrem de variata.
 
La Sala Palatului, locul in care se desfasoara primul targ imobiliar al anului, Project Expo, gasiti in perioada 18-20 martie, locuinte de orice tip, de la apartamente in toate sectoarele Capitalei, pana la vile in centrul Bucurestiului sau in localitatile limitrofe.

 

 

Nu sunt uitate nici locuintele de vacanta, indiferent ca preferati litoralul sau zonele montane. Poate cel mai important este faptul ca in ofertele expozantilor exista cu siguranta o proprietate adaptata bugetului dumneavoastra. Revin si anul acesta garsonierele la 25.000 de euro, precum si vilele din nordul Capitalei pentru care vanzatorii cer cateva sute de mii de euro.
 
Important de stiut este faptul ca absolut toate proprietatile pot fi achizitionate beneficiind de discounturi considerabile. Reducerile de pret si ofertele speciale au devenit deja "o carte de vizita" a expozitiei. In plus, sunt prezenti brokeri si consultanti sau reprezentanti ai mai multor institutii financiare care vor propune diferite solutii de finantare, in functie de posibilitatile fiecarui client. Mai mult de atat, sunt prezentate in premiera cateva ansambluri de locuinte nou-noute.

Sursa: Project Expo

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!