Avantajele semineelor electrice

in decoratiuni

Material oferit de Seminee-Electrice.ro, producator si distribuitor pe piata romaneasca a semineelor electrice cu efect de flacara reala Romantiq Interiors si DIMPLEX.
 
Piesa centrala in decorarea oricarui living traditional, semineul revine in atentia decoratorilor datorita semineelor electrice, care, lucru greu de crezut pana acum, isi pot gasi locul nu doar intr-o vila somptuoasa ci si in cel mai banal apartament de bloc.

 

 

Care sunt insa avantajele majore ale semineelor electrice?

1. Costuri de instalare 0 (zero): Nu sunt necesare operatii sau costuri suplimentare de instalare pentru acest tip de seminee. Carcasa semineelor este realizata din lemn sau MDF si se poate amplasa in orice loc din camera (living sau dormitor).

 

2. Nu necesita cos de fum: Semineele electrice nu necesita legarea la un cos de fum pentru ca nu produc nici un fel de noxe. In cazul semineelor clasice costurile pentru construirea cosului de fum pot depasi in valoarea costurile de achizitionare a semineului clasic propriuzis.

 

Semineu colt Onix Seminee electrice de colt Carlyle

 

3. Sigure in exploatare, sigure pentru copii: Datorita faptului ca nu au flacara reala, carcasa sau sticla din fata focarului nu se supraincalzesc si asfel se evita orice accidente sau arsuri in cazul atingerii semineului de catre copii (predispusi sa atinga flacara) sau alte persoane.

 

4. Alimentare la priza normala de 220 V: Semineele electrice se alimenteaza la o priza normala cu impamantare de 220 V. Semineele vin ansamblate si gata de utilizare, astfel inscriinduse in categoria produselor “Ready to Use”.

 

5. Pot produce caldura: Semineele electrice au incorporate o aeroterma ce poate produce caldura la cerere in mod continuu sau automat. Aeroterma are doua trepte de putere (0,9 kW si 1,8 kW) ce poate incalzi o incapere de aproximativ 15 mp.).

 

6. Consum redus de energie: Efectul de flacara este realizat in asa fel incat cu greu se poate observa diferenta fata de o flaca reala. Consumul de energie electrica pentru realizarea efectului de flacara este de doar 75 W, acelasi cu cel al unui bec de veioza, dar efectul obtinut in incaperile in care sunt amplasate semineele electrice "Romantiq Interiors" este spectaculos. Efectul de flacara poate fi folosit si fara a fi pornita instalatia de incalzire.

 

Seminee electrice Rafael Seminee electrice de colt Topaz

 

7. Efectul de flacara 3D: Semineele electrice din gama DIMPLEX vin acum cu un nou sistem patentat de flacara denumit 3D pentru ca realizarea efectului de flacara si cel de busteni ce ard in foc este atat de fidel reprodusa incat cu greu se poate face diferenta fata de un foc real. Sistemul de flacara 3D are acum busteni realizati manual in matrite ale unor busteni arsi adevarati si acesti busteni au in interiorul lor LED-uri ce pulseaza intermitent pentru a crea efect de taciune aprins in foc.

 

8. Upgrade de sunet: Pentru a intregi efectul de semineu - semineele electrice promovate pe siteul Seminee-Electrice.ro pot fi echipate optional cu instalatie de sunet care reproduce fidel sunetul lemnelor ce trosnesc in foc. Acest sistem poate fi montat in oricare din semineele Seminee-Electrice.ro si poate fi folosit pe trei trepte de intensitate a sunetului pentru a creea o atmosfera relaxanta si linistita in locul in care este amplasat.

 

9. Sistemul de purificare a aerului PURIFIRE: Majoritatea focarelor de seminee electrice din gama Dimplex sunt prevazute cu un sistem de purificare a aerului denumit PURIFIRE. Acest sistem foloseste un filtru de polen de eficienta ridicata care opreste 100% particulele de peste 5 microni dar si mare parte din particulele sub aceasta dimensiune. Filtrarea aerului se poate face independent de incalzire astfel incat folosind sistemul de purificare a aerului PURIFIRE se poate curata atmosfera din incapere de fum, acarieni, agenti patogeni si bineinteles particule de praf ce stau in suspensie in aer.

 

10. Schimba atmosfera incaperilor in care sunt amplasate: Un semineu devine intodeauna un punct central in orice incapere in care este asezat si prezenta lui va fi intotdeauna observata si admirata de fiecare oaspete.

 

11. Preturi incredibile: Preturile semineelor electrice (mantaua din lemn sau MDF in diverse culori plus instalatia electrica) incep de la 999 RON, fiind cu mult mai mici decat preturile pentru semineele clasice. Costul real al semineelor clasice mai trebuie sa include si costul de montaj propriuzis si costul de realizare a cosului de fum.

 

In momentul de fata, Seminee-Electrice.ro livreaza din stoc sau la comanda un numar de peste 60 modele de seminee electrice.

Sursa: Seminee-Electrice.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!